Principal » Android » Pubg mobile1.7.0

Pubg mobile1.7.0

Android  : Pubg mobile1.7.0

Pubg este o versiune mobilă a terenurilor de luptă playerknown. Modul original de luptă Royale, în care 100 de jucători se luptă pe o singură hartă, este disponibil pe dispozitive mobile complet gratuit.

100 de jucători sunt abandonați la insulă 8 timp de 8 km fără echipamente sau haine. Armele și îmbrăcămintea de protecție trebuie să se găsească, pot, de asemenea, să conducă vehicule, să adune consumabile și să utilizeze inegalitatea zonei și clădirilor pentru a găsi protecția. În plus, jucătorii trebuie să rămână din zona de luptă în scădere. Câștigătorul ia totul și îl va câștiga pe cel care va supraviețui cel mai mult. De remarcat este arsenalul realist și câmpul militar și vehiculele militare - motociclete, camioane și chiar bărci.

Puteți juca în mai multe moduri, individual sau într-o echipă cu prietenii. După moarte, puteți rămâne în joc și să urmăriți alți jucători din partea de sus.

Jocul utilizează motorul motorului ireal care asigură o grafică de înaltă calitate pe dispozitive mai puternice și pe gameplay-ul lichid mai slab cu modele reduse de calitate. Sunetul se află, de asemenea, la un nivel ridicat datorită efectelor 3D și 7.1.

Recomandat
Lasă Un Comentariu