Principal » Android » PS4 pro - noua eră sau doar evoluția?

PS4 pro - noua eră sau doar evoluția?

Android  : PS4 pro - noua eră sau doar evoluția?

De obicei, generațiile noi ale consolei impresionează cu eficiență și soluții neobișnuite. În cazul generării opta, atât reprezentantul taberei Sony și Microsoft a fost

..

nu foarte convingătoare. Ambele console de la început a făcut impresia că ultimele sucuri au fost stoarse, iar eficiența ultima pentru câțiva ani. Impresia de atunci nu a fost exagerată, deoarece în acest an a arătat și au apărut versiunile armate ale ambelor console. Are acest sens?

Pe o nouă generație a fost prea devreme, pe de altă parte, iar părăsirea prezentului neschimbată a fost foarte riscantă, deoarece mulți oameni au susținut în mod corect că performanța, pentru standardele de astăzi, a fost pur și simplu prea scăzută. Aceasta a fost atât consola Xbox, cât și PS4. Nu se știe dacă a fost intenționat să joace, sau o coincidență ciudată, dar în mijlocul vieții ambelor concurenți, au apărut ediții armate. Acesta este cazul pentru prima dată în istorie, pentru că până acum au existat versiuni diferite, dar nu a fost niciodată atât de multă schimbare în performanță.

Până în prezent, am asistat la schimbări la console, care în majoritatea cazurilor au vizat îmbunătățirea stabilității, creșterea capacității transportatorilor de memorie, adăugând mai multe funcții și schimbări vizuale. Știm perfect versiunile subțiri ale ambelor console care erau mai mici, mai frumoase și colectate mai puțină energie. Dar, până în prezent, versiunea mai puternică nu a apărut și oferind un grafic mai bun. Desigur, proprietarii existenți ai Xbox-ului și PS4 care au cumpărat console la eliberare pentru o sumă mare în speranța că vor avea versiunea curentă de mai mulți ani, se pot simți înșelați. Dar acestea sunt dreptul la piață astăzi. Se numără profit, nu loialitate.

PS4 Pro este adresată acelor jucători care se așteaptă la cea mai înaltă calitate a imaginii. Dacă cineva are un televizor modern, cu rezolutie 4K, suport HDR și o gamă largă de culori, achiziționarea de o nouă consolă va fi cu siguranță un salt vizual imens. Cu toate acestea, dacă cineva are un televizor complet HD (1920 x 1080) și nu intenționează să o schimbe în viitorul apropiat, cumpărarea nu va fi profitabilă. Mai bine să așteptați, schimbați consola TV și cumpărați la un preț mai mic.

Pentru a profita din plin de capacitățile PS4 PRO împreună cu jocul - să dăm acest sport Turismo, ar trebui să aveți un televizor cu adevărat de top 4k, nu doar cea mai ieftină versiune care oferă o astfel de rezoluție. Împreună cu 4K în mână, trebuie să urmeze un procesor de imagine foarte bun de calitate și multe funcții, inclusiv HDR, precum și un parametru ridicat de sablare la nivelul de până la 10000 CD / m2 (Candela pe metru pătrat). Rezoluția nu este totul, din păcate, nu au un concept care nu sunt familiarizați cu consumatorii electronici care se grăbesc la magazinul acoperit cu o publicitate în care simbolul magic "4K " este în primul rând. „Vecinul va invidiez cu siguranta

..

".

În prezent, achiziționarea consolei PS4 Pro are sens? Dacă cineva are în prezent consola PS4 și are în vedere achiziționarea unei versiuni mai noi, ar trebui să așteptați o vreme. Amintiți-vă că jocurile emise în prezent nu vor arăta mai bine pe editarea consolei "Pro ". De ce? Că jocul poate folosi beneficiile unei console noi trebuie să fie adaptate special de către creatorii săi. Numai de la ei depinde de faptul dacă doresc să dedice un timp suplimentar pentru a se distra de jucători. Poate că pentru unele titluri actuale vor fi patch-uri adecvate Îmbunătățirea graficelor în noua consolă, dar atâta timp cât pe piață nu vor exista mai multe titluri, înlocuirea consolei în prezent este un pic neprofitabil.

Cu toate acestea, dacă cineva nu are deloc PS4 și intenționează să cumpere, să-l ia o varietate. Este adevărat că PS4 Slim este mai ieftin și în prezent costă aproximativ 1200 PLN, dar versiunea Pro este un cost suplimentar de aproximativ PLN 300-400, și așa este în valoare de adăugarea și se bucură de echipament viitor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu