Principal » Internet » Cereți weekend - faceți o provocare?

Cereți weekend - faceți o provocare?

Internet : Cereți weekend - faceți o provocare?

Ca parte a unui divertisment de weekend Weekend, vă oferim de data aceasta un joc de partid al sondajelor populare ale umărului. Cereți această variație poloneză pe subiectul adevărului american sau îndrăznea, numai aici oamenii care au răspuns la întrebare trebuie să facă o provocare.

Jocul este foarte universal, datorită versiunilor pentru familie, adulți, prieteni foarte buni, cu alcool și fără. Dacă vă este frică de plictiseală într-o seară de vară ploioasă, căutați un pretext pentru a vă întâlni cu prietenii - acesta este un joc pentru dvs.

[1/2

Admiterea jocului este foarte simplă - 8 întrebări sunt întrebate într-o serie, de obicei "care obișnuiau

..

"Sau " oricine niciodată

..

". Persoanele care admit trebuie să ia sarcina. După seria, dispozitivul cu jocul de funcționare ar trebui să fie transmis unei alte persoane. Când vine vorba de provocări, niciodată nu știți ce să vă așteptați, dar clasificarea evită situațiile jenante. După ce ați citit mai aproape de admiteți, vă puteți crea și propriile întrebări și provocări.

[1/2

În diferite versiuni există diverse întrebări și provocări, adresate diferitelor grupuri de vârstă și cu motive de ghidare (ceapă, muncă, seara Babiană, WTF, uniuni, 18+). Nu toate sunt disponibile gratuit, dar puteți juca de obicei "pentru publicitate ", care vă permite să verificați dacă întrebările și provocările din această categorie corespund echipei.

Întrebați-o să funcționeze pe Android și nu necesită o conexiune la Internet, datorită cărora este, de asemenea, potrivită pentru călătorii în aer liber. Și dacă preferați, totuși, mutați capul, recomandăm acest studio.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu