Principal » Internet » Aduceți o mulțime de fotografii din vacanță? Inteligența artificială vă va ajuta să alegeți cele mai bune

Aduceți o mulțime de fotografii din vacanță? Inteligența artificială vă va ajuta să alegeți cele mai bune

Internet : Aduceți o mulțime de fotografii din vacanță? Inteligența artificială vă va ajuta să alegeți cele mai bune

Sărbătorile se apropie cu repeziciune, iar cu ei fotografii Gigabyte pentru revizuire. Proiectul pitoresc vine la ajutor. Datorită acestui program, inteligența artificială va ajuta amatorii să aleagă cele mai bune fotografii pentru a arăta prietenii și familia, iar profesioniștii se rupe prin numerele câteva sute de sesiuni. Datorită ajutorul unei mașini de învățare, puteți scurta timpul de a alege cele mai bune imagini cu până la 80%.

Pitorescul grup Grupează fotografiile pe baza conținutului, astfel încât să puteți alege cel mai bine din mai multe fotografii similare. Este important faptul că analiza și gruparea fotografiilor rulează rapid. Programul învață să evalueze fotografiile și se potrivește evaluării pe baza unor criterii diferite, cum ar fi calitatea iluminării. Fotografiile vor fi sortate automat în funcție de evaluarea inițială.

Alte locuri de muncă ar trebui să fie pe fotograf. Puteți alege manual echipa pe care o plătim cel mai mult și comparați detaliile mărite. Interesant, pitorescul va găsi același loc pe toate fotografiile comparate, ceea ce face mult mai ușor să se determine dacă este ascuțită în locurile potrivite și merită prezentând în galerie sau prin tipărirea într-un calendar de familie.

PoCTURESQUE este îndreptată în principal către profesioniști, așa cum este evidențiat de posibilitatea citirii a peste 600 de tipuri de prime și capacitatea de a exporta fotografiile selectate direct la Lightroom. Acest lucru nu înseamnă că nu vor fi de folos celor care se întorc dintr-o excursie la o mie de fotografii de pe smartphone.

Pentru moment, pitorescul lucrează pe Windows, va fi, de asemenea, o versiune pentru OS X. Puteți descărca programul din baza noastră de date într-o versiune de încercare care vă va permite să lucrați cu fotografii fără probleme de trei luni. Acest lucru ar trebui suficient de suficient pentru a menține o colecție de fotografii de vacanță. În lunile următoare veți cumpăra un abonament pentru o anumită perioadă de timp.

Dacă, de la sărbătorile, veți reveni cu "Shouted " filme, vă recomandăm hiperlapse, care a stabilizat foarte mult fotografii dinamice de la Camcorect Sport.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu