Principal » Internet » Este timpul pentru mass-media națională. Când vine timpul la Internetul Național?

Este timpul pentru mass-media națională. Când vine timpul la Internetul Național?

Internet : Este timpul pentru mass-media națională. Când vine timpul la Internetul Național?

Deși așa-numitul. "MEDIA PUBLICĂ " - Radio și Televiziune - Wdruge Dekada XXI Administrați limba engleză la Internet, pe polițiunile poloneze elegiale.Acum, că, ca urmare a alegerilor de duminică, întreaga autoritate a avut loc în cazul taberei drepte și justiție, ne putem aștepta profund schimbări în aceste mass-media tradiționale, schimbări care nu pot să surprindă pe nimeni, pentru că au fost anunțați deja de PI după Convenția lipculară a acestei petreceri. Sustralial, putem spune - fanii mass-media pe Internet pot fi satisfăcuți, deoarece numai schimbările anunțate vor slăbi doar competitivitatea și televiziunea în legătură cu ceea ce ne puteți da astăzi.

Pe amploarea schimbărilor intenționate, permiteți-i să arate schimbării. Nu mai este "mass-media publice ", dar "Mass-media naționale " - un astfel de termen a fost folosit de către MP Barbara Bubulapodly un grup de cultură și mass-media pe programul de promovare a legii de îmbunătățire. Diferența ar consta în socializare în decoctul a ceea ce în timpul perioadei de 25 de ani, a fost luată în curțile comunicării polonezilor, iar acest lucru ar fi realizat prin transformarea stadiului actual al Trezoreriei statului în instituții culturale sau instituții de ordin superior, care le-ar elibera de la intrarea misiune comercială.

Potrivit deputaților Bubuly, astfel de mass-media naționale ar fi controlate. Managerii unici - președinți ai compozițiilor selectate ale lumii culturii și a mass-mediei. În 75% din finanțarea lor, ei vor proveni din fonduri publice, a fost promis la acest PIB cu unspromil. Anunțurile nu dispar complet, dar au redus semnificativ emisjazostałabia. Împreună cu asta ar veni więcejprogramów privind cultura și educația înaltă și publicznychdebat.

În timp ce toate sună foarte bine, frecați, totuși, este żerrozumienie ceea ce este cultura înaltă pentru membrii Pisniekoniecznie trebuie să coincidă cu ceea ce Wysokąuznaje pentru cultură în cercuri academice, în special cele ridicate Naklasycznej rafinament carte. Critica socială a lui Pierre "a Bourdieau. MP se ia în considerare în sine Bubula High Zakulturę excelent la producțiile de televiziune și de film SerialeOparte despre clasicele literaturii poloneze și dorește să fie cel puțin două serii istorice ale anului Powstałyco, umplerea pete albe Wświadomości istoric Națiune.

La rândul său, activitățile educaționale se referă în primul rând la o politică istorică națională, sistemică, în care suntem dominați, așa cum este definit, rușine pedagogie Romania antipatriotică. Televiziunea și educația radio sunt de a menține o mândrie a trecutului Iepromed punctul de vedere polonez asupra relațiilor cu alte națiuni, care deservesc principiile funcționării statului și a vieții civice și, în final, se rupe cu modul de comunicare tabloid.

În plus față de aceste schimbări, PIS a promis să oprească kapitałuzagranicznego pe piața mass-media poloneză (prin procentul de investiții străini Wdanych Media), consolidarea mijloacelor de informare locală, monitorizarea social media WWPIERANIEORIZACJI, Pozycjidziennikarzy Consolidarea reformei legii presei, Zwiększeniepluralizmu Media de către eliberarea așa-numitei. Radiodifuzorii sociali Taxe Zobowiązku pentru frecvențe radio (o ultimă Ukłonw către Radio binecunoscut din Torun), și, ultimul, dar nu, lupta cu pornografia - pentru a proteja copiii Przedniszczącymi Conținutul lor de nevinovăție, operatorii Telefonikomórkowej și furnizorii de Internet vor fi implicit la filtryblokujące acces la Acest lucru, ceea ce este imoral.

Câștigătorul alegerilor nu intenționează să întârzie în mod specific noile legi ale mass-media. Întregul proces are Zostaćzakończony 2016. Noua, mass-media naționale, care se ocupă de implementarea misiunii specificate în act, sunt, de asemenea, pentru a rezolva problema finanțării. Aceasta va fi o povară de radio-televiziune în forma sa actuală. Krzysztofczabański, fostul președinte al radioului polonez și noul adjunct al legii și al justiției, a declarat că noul abonament va fi la jumătate Niżobecnie mai mic, dar în același timp va fi imposibil de evitat - Włączysię IT la facturile de energie electrică sau să se alăture veniturilor Dopodatku.

Prin urmare, ne putem aștepta la radio și naționalitate națională, implicați pe deplin în discursul social și politic, oferind divertisment sub formă de serii istorice de iPograme cu privire la modul în care funcționează sistemul de asigurări universale. Desigur, copiii pot fi în siguranță receptor PozostawićPrzed - nu a văzut nimic pe ecran

..

Cu excepția cazului în care conectați televizorul la telefonul smartphone și tabletă Uruchomionymvpn-I sau un alt tor, expunând emanațiile culturale Niskieji Corupția morală. În această situație, se poate aștepta ca proiectele să urmeze proiectele care vizează purificarea și dacă este imposibil, înlocuiți-l cu naționalNET. Ei bine, după eforturile educaționale ale radioului italevision, de la un moment, copiii și tinerii care vizitează chat-ul și începe să trimită Amor, low-cultural, expus la NP. Punctul de vedere polonez?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> FelietonInternet

Recomandat
Lasă Un Comentariu