Principal » Internet » Viitorul este TINDIND: un milion de utilizatori utilizează deja conturile premium

Viitorul este TINDIND: un milion de utilizatori utilizează deja conturile premium

Internet : Viitorul este TINDIND: un milion de utilizatori utilizează deja conturile premium

Tinder poate fi considerat unul dintre aceste fenomene, inclusiv Snapchata, care practic nu există dispozitive mobile în afara și totuși ocupă un loc din ce în ce mai important în industrie. Bazându-se pe o aplicație de implicare generală de genial, înregistrările de popularitate de astăzi sunt ridicate, după cum rezultă din rezultatele financiare.

Dimensiunea Tender oferă în primul rând faptul că mai mult de 1 milion de utilizatori folosesc în prezent un cont plătit. Pentru o taxă în valoare de mai puțin de 5 dolari (deși depinde de regiune și de... Vârsta) Utilizatorii primesc astfel de funcții suplimentare ca posibilitatea unui număr nelimitat de persoane care pot defila sau orice locație de localizare.

Desigur, puteți multiplica presupunerile cu privire la motivele pentru care un cont plătit, dificil de a vorbi mai mult decât gratuit, a câștigat atât de mulți utilizatori, iar conform prognozelor acest număr este de a crește treptat. Mult pe acest subiect poate, totuși, să dezvăluie mișcările concurenței

..

..

sau chiar complet fără legătură cu întâlnirea de site-uri și servicii. Vorbind desigur despre problema cheie din cauza interfeței: interacțiunea constând în derularea spre dreapta sau la stânga. Nu ar fi deosebit de surprinzător dacă mecanismul de luare a deciziilor nu numai că a oferit popularitate, ci și sistematic a devenit standardul aplicabil.

Ca ciupercile după ploaie, sunt create clone de legături destinate minorităților sexuale, iar în Statele Unite LinkedIn a lansat o aplicație care va face o derulare mai ușoară pentru a găsi un loc de muncă. Tinder poate fi găsit, desigur, în baza de date a programului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu