Principal » Internet » Vom vedea viitorul extinderii sânilor în aplicația extinsă a realității

Vom vedea viitorul extinderii sânilor în aplicația extinsă a realității

Internet : Vom vedea viitorul extinderii sânilor în aplicația extinsă a realității

Te-ai întrebat ce ar, sau realitate mărită? Desigur, pentru divertisment, dar și în chirurgi plastici. Imaginați-vă o aplicație care vă va permite să obțineți o imagine mai bună a modului în care sânii au fost prezenți după plasarea diferitelor implanturi în ele. O mică parte din acestea, această aplicație vă creați sânii excelente - trebuie doar să mutați cursorul corespunzător.

KickStarter a început o colecție pentru proiectul Illusio, adică aplicația menționată ca o oglindă 3D virtuală. Aplicația generează un model 3D al unui san de sex feminin, care cu utilizarea de AR este aplicat pe corp în timp real. În orice moment, putem schimba dimensiunea și forma, iar schimbările vor fi aplicate imediat. Illusio poate fi un viitor al chirurgului plastic în care putem alege cu ușurință forma implanturilor pentru a evita patch-urile după operație.

Illusio Kickstarter Project 2016

Aplicația utilizează camera web a camerei, scanând corpul. De asemenea, primim o interfață simplă de utilizator care vă permite să determinați aspectul sânilor folosind glisoare. Întregul vă reamintește să creați propriul personaj în joc, aproape ca Sims, numai în realitate extinsă și concentrându-se exclusiv pe sânii femeilor.

Modelul sânului virtual impus poate fi privit din diferite perspective. Aplicația DBA va rămâne tot timpul pe corp. Pe materialele comune, întregul arată în mod realist, oferind o imagine bună asupra rezultatelor amplificării bustului planificat. Creatorii menționează că cererea a fost deja verificată pentru 300 de pacienți care au fost în impresia de oportunitățile oferite. Aplicarea aplicației prezentată și în Spania TV, în El Hormiguero.

Dacă Illusio va reuși, creatorii intenționează să creeze aplicații ulterioare, inclusiv efectul de supt de grăsime sau de plastic. Persoane interesate de aplicația descrisă pe care o trimitem înapoi la Kickstarter, acolo puteți ajuta și creatorii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu