Principal » Internet » Viitorul soiului Linux Mity KDE, aplicația de instalare ușoară Flatpak

Viitorul soiului Linux Mity KDE, aplicația de instalare ușoară Flatpak

Internet : Viitorul soiului Linux Mity KDE, aplicația de instalare ușoară Flatpak

Dezvoltatorii Linux Minta a anunțat că ei se opresc dezvoltarea de distribuție a acestora cu mediul grafic KDE PLASMA.Ultima ediție susținută cu KDE va ​​fi mentă 18.3. Este TOTRIUMF GNOME / GTK pe Desktop Linux? Și ce să facă fanii CIWSZYSCY Minta, care a ales o variantă a plasmei Zewzględu asupra flexibilității și configurabilității mediului, a unui compatibil complet cu metafora desktop tradițională?

Du-te KDE, ești străin aici

În paginile blogului, dezvoltatorii Minta se plâng, cât de mult puterea și mass-media le-a absorbit pentru a menține o varietate de System Plasma System. Ei recunosc că este un desktop fantastic, JednakJest pentru ei în același timp, total străin lume. Cheia pentru kdeables, întregul ecosistem și QT set de instrumente au o mulțime de comun cu ceea ce este cel mai important în Minta.

Numai prin munca grea a reușit să scadă Dezvoltatorii Kubuntu par a fi ediții de bună calitate ale KDE. Creat pentru Mintanools, cum ar fi xat, afine, Mintlocale sau Slick Greeternie a lucrat în ele, dar care deservesc doar pe baza deskits GTK / GNOME bazate pe: drepturile de autor scorțișoară și IXFCE Mate.

KDE Plasma în Linux Minta 18.2 - prea străin pentru fanii GTK

Linux Mint vrea acum să se introducă nu ca un regularstore, distribuirea de programe din surse, ci un produs complet, un sistem complet de operare desktop care integrează, construiește elemente lipsă și modifică ceea ce nu este distanțată. Se concentrează pe acest lucru foarte cinnamomi, Oraztych desktop-uri care au dezvoltat soluții pentru Cinnamona Mogąwykorzystać. KDE pur și simplu nu se potrivește aici.

De aceea Linux Monetă 18.3 va fi ultima versiune cu plasma oficializată. Bineînțeles, Linux este încă mincie 19 będziemożna instalează KDE independent Kubuntu PPA departamente, dar știi, nimeni aici nu garantează un sprijin fiabil. Dacă se potrivește se potrivește, utilizatorii atașați la KDE pot * să reducă cerințele pentru stabilitate * Toasting de la distribuție, cum ar fi ARCH pentru a utiliza versiunea familiară a mediului dvs. (apropo, utilizarea bună a utilizatorilor arc - sugerează că distroul este mai puțin stabil decât unele menta -. roșu.).

Avem un sfat diferit pentru plasma Fanikde. Dacă doriți o calitate excelentă și mai proaspătă połączeniastabilnego ubuntu ediții optimizate Plasma, s-ar putea să fiți interesat să distribuiți Kdeneon. Este susținut oficial de dezvoltatorii KDE și am avut ocazia să verificăm, am încercat cu adevărat să se integreze. La fel cum Mint dorește să fie un sistem complet pentru forță, așa că Neon este, fără îndoială, un sistem complet pentru KDE.Apropo, putem folosi întregul ecosistem al software-ului Ubuntu și instrumente standard de consolă din acest sistem.

Vino la Fartpaku, ești cel mai bun

Al doilea mesaj important al dezvoltatorilor Monetăriei, care va fi cu siguranta concentrat în jurul valorii de shamefully Canonical, este o selecție de Flatpak ca un format de distribuție parcelă acceptat în mod oficial să fie protejate din afara depozitele.

Recall: Canonicy dezvoltă formatul SNAP pentru Ubuntu dvs., a reușit, de asemenea, să se adapteze la Arch și Fedora.În magazinul oficial Snapa veți găsi acum 1068 de pachete. Illusul lor de bază este dimensiunea: Snap ZlibreOffice 5.3 sunt întregi 328 MB, în timp ce, de asemenea, parcelele Snapcups dependențele de sistem.

Flatpaki direct în managerul de software Minta

Cu toate acestea, acesta a fost motivul pentru care dezvoltatorii imită pe platformă. Este vorba despre independență, acest format nu are nevoie de intermediari Czyscentralizowanych App Store, fiecare dezvoltator Możepublikować aplicații independent și chiar și-a înființat propriul magazin.Utilizatorul adaugă pur și simplu o nouă sursă în client. De către vorbitor, trebuie să menționăm că pachetul oficial din formatul Fitpak ZlibreOffice Matyko 139 MB.

În Minta 18.3 vor primi mai multe pachete de clienți Flatpak WBudowaneGOW System Manager aplicație care trebuie atașată la dwóchrepozytoriów - FLATHUBIZ GNOME-APPS. Pentru utilizatorul final, cum ar fi niebędzie lor de serviciu diferă de la instalarea software-ului de la arhive, deși integrarea cu până acum nu va fi perfect - innaskórka GTK, invizibilitatea listei de aplicații instalate, forțat actualizări automate atunci când vă conectați.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu