Principal » Internet » Viitorul animat Homer Simpson trăiesc prin programe Adobe

Viitorul animat Homer Simpson trăiesc prin programe Adobe

Internet : Viitorul animat Homer Simpson trăiesc prin programe Adobe

Puteți emite film animat live? Acum aproape 20 ani in sectiunea Itchy & Scratchy & Poochie Arată Homer Simpson învățat că acesta este un foarte mare efort pentru încheietura mâinii de animatori și aproape nimeni nu o face. Cu toate acestea, instrumentele de animație nu sunt în vigoare și episodul de ieri al seriei populare animate a fost, de fapt, animat și difuzat în același timp. întrebări de caracter a răspuns lui Homer întrebat de telespectatori pe Twitter.

O echipă din Studioul Fox, producând seria, a folosit un an mai puțin de Animator de caractere Adobe (instalat împreună cu Adobe după efecte, pentru a produce primul în istoria episodului seriei animate. Homer, jucat de Dana Castellaneta, a avut un discurs improvizat de 3 minute, în timpul căruia ar putea vorbi cu fanii pentru prima dată. Episodul a fost intitulat simprovizat.

Homer este live pentru prima dată vreodată! | Sezonul 27 |. Simpsons

Caracterul a fost preparat mai întâi ca un document al straturilor (acest lucru se poate face în Photoshop sau Illustrator), unde fiecare strat este descris în mod adecvat, de către animatorul de caractere poate interpreta obiectele corespunzătoare ca ochii sau membrele. Segmentul de producție a fost posibil datorită utilizării unice a gurii de sincronizare a animației și a expresiilor faciale ale comportamentului actorului și a secvențelor predefinite, care ar putea permite actorului singur, în timpul producției.

Echipa de producție Simpson a întreprins un risc imens, decidând asupra unui astfel de episod inovator. Astfel, totuși, au arătat că nu numai că animația live pentru televizor este posibilă, ci și că este mai simplă decât ne părea. Filme animate întotdeauna am fost asociate cu orele de lucru minuțios, mai întâi cu cadre de mână, apoi modelarea și randarea. Transferul emoțiilor atunci când avem la dispoziție numai secvențele de desene sau solide, a fost considerată foarte dificilă. Se dovedește, totuși, că poate fi ușor, rapid și plăcut. Apropo, interacționând cu eroii filmului a fost transferat la un nivel complet nou.

Caracter Animator a apărut deoarece creatorii After Effects visat despre animarea figura la fel de simplu ca a face minerit în oglindă. Bineînțeles, atunci când animatorul personajului a fost prezentat la târgul comercial NAB de anul trecut, a fost dificil de prezis modul în care utilizatorii o vor folosi. Este suficient să menționăm că David Simons, unul dintre creatorii de efecte după ce nu-și ascunde pasiunea pentru Simpsons, propunerea Fox Studios, astfel încât el a fost un adevărat tratat, așa cum sa menționat pe blogul companiei.

Caracterul cel mai mare avantaj al animatorului este simplitatea sa în opinia mea. Toată lumea poate descărca versiunea de încercare Adobe după efecte, stați în fața animatorului de caractere și vă revigorați propriul personaj - doar o cameră web și un fișier pregătit corect cu straturi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu