Principal » Android » Memento de apă - vă reamintiți despre apa de băut15.0

Memento de apă - vă reamintiți despre apa de băut15.0

Android  : Memento de apă - vă reamintiți despre apa de băut15.0

Această aplicație gratuită vă va aminti despre apa de băut regulată. Ar trebui să-l instalăm pentru a avea grijă de sănătatea ta.

Configurare rapidă

După începerea aplicației, trebuie să vă specificăm sexul, să dați greutate, timp pentru a vă ridica și timpul de somn. Pe baza acestor informații, planul de irigare va fi generat. Când utilizați programul, putem doar un singur clic pentru a introduce informații despre sticla de apă și pentru a verifica la ce oră ar trebui să ajungem la încă o oră.

Rapoarte exacte

Detaliile despre activitatea noastră sunt disponibile în fila Istoric, unde a fost arătată la fel de mult ca apa pe care am băut-o în ultima zi, săptămâna, luna și chiar anul. Merită să vă familiarizați cu aceste date, deoarece băutura cu apă obișnuită are multe avantaje. Ajută, de exemplu, în pierderea în greutate, împiedică multe boli, reduce oboseala și nu numai.

Alte funcții

În setările aplicației, vom ajusta programul de memento (de ex. astfel încât aplicația ne notifică despre necesitatea de a bea apă în timpul unei pauze de școală sau la locul de muncă), modificăm unitatea și scopul consumului (de ex. 2 litri de apă pe zi).

Cele mai importante caracteristici:

  • Aplicație gratuită care amintește de apă potabilă obișnuită
  • Configurare simplă
  • Echipament ușor de date
  • Rapoarte transparente
  • Interfață de utilizator lizibilă

Recomandat
Lasă Un Comentariu