Principal » Internet » Pregătiți-vă Windows 8.1 pentru admiterea instrumentului oficial Windows 10 de la Microsoft

Pregătiți-vă Windows 8.1 pentru admiterea instrumentului oficial Windows 10 de la Microsoft

Internet : Pregătiți-vă Windows 8.1 pentru admiterea instrumentului oficial Windows 10 de la Microsoft

Instalarea previzualizării tehnice Windows 10 a fost până acum pentru utilizatorii Fundamentați Windows 8 o provocare.Descărcarea ISO oficială, partiționarea discului, distracție cu mașini - nu este pentru toată lumea. Utilizatorii Windows 7 au fost. În luna octombrie, instrumentul lor a fost pus la dispoziție, datorită căruia Windows 10 este instalat de mecanismul Windowsupdate. Acum Microsoft a decis să-și petreacă un astfel de instrument pentru utilizatori "opts ".

Fișier non-30 kB .Exe nu necesită date de la utilizatorul oricăror date, de asemenea, nu descărcați fișiere - doar faceți clic pe OK de două ori pentru a afla că computerul a fost pregătit pentru testul Windows 10. Când o nouă previzualizare tehnică de testare, Windows 8 va fi afectată până în 2015.1 vă va sfătui să utilizați și să instalați Windows Update.

Dacă decidem pentru aceasta, aceasta va fi o decizie ireversibilă.Reveniți la Windows 8.X necesită reinstalare de la zero din sistemul de sistem. Deci, dacă cineva decide să instaleze 10 pe un computer de producție, probabil va fi un loc de muncă fără probleme în restaurarea mediului de lucru. În starea actuală, „a zecea“ este dificil de a recomanda aplicatii serioase - chiar și în compilații oficiale există bușin, nimeni nu va garanta faptul că aplicațiile și dispozitivele vor funcționa în așteptări.

Una dintre acestea interesante, schimbări neașteptate, este de a elimina manipularea ZTECHNICAL PROVIEW a stațiilor de antrenare elastice mass-media de stocare -anachronic, cu o capacitate amețitor 1,44, din care unii dinozauri computer folosesc încă.O discuție interesantă pe acest subiect poate fi citită pe comunitatea Microsoft. Se pare că puteți restabili manipularea în Windows 10 utilizând driverele de la Windows 7, singure nu este una dintre soluțiile acceptate oficial. De asemenea, nu se știe dacă versiunea finală "TENS " va fi acceptată pentru astfel de transportatori.

Nu există nimic de râs aici - discurile floppy găsesc încă o aplicație, în special în computerele industriale. Ea produce astăzi Verbatim, asigurându-se că aceasta este o modalitate excelentă de a stoca, împărtăși și de a se mișca. Din acest motiv, credem că șoferul corespunzător pentru Windows10 se va întoarce.

Instrumentul de pregătire Windows 8.1 Puteți descărca tehnicoview pentru Tehnicpiew pentru a instala.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu