Principal » Internet » Trucuri utile în Google Chrome: CZ.1

Trucuri utile în Google Chrome: CZ.1

Internet : Trucuri utile în Google Chrome: CZ.1

Au existat trucuri și caracteristici interesante în browserul Mozilla Firefox (partea 1 și partea 2), precum și în browserul Internet Explorer, deci acum este timpul pentru browserul Google Chrome. În două părți vom cunoaște trucuri și trucuri interesante care vor face și vor facilita munca de zi cu zi.
Astăzi, vom încerca să explicăm cum să armați browserul Google Chrome din

..

calculator. În plus, ne putem gestiona cum să facem comenzi rapide la site-urile dvs. preferate și adesea deschise de pe desktop și vom explica cum să fiți întotdeauna la curent cu toate actualizările. Cu toate acestea, să începem cu calculatorul.
Dacă folosim adesea un calculator - sistem sau tradițional sub forma unui dispozitiv sau program pe un smartphone - ar trebui să fim interesați de o caracteristică interesantă în browserul Google Chrome. Cum să o facă? Este foarte simplu - doar o operație numerică pentru a intra în curea de adrese a browserului. După apăsarea pe ENTER, browserul ne va redirecționa la Calculatorul Google în timp ce afișați rezultatul operației. Fast, pur și simplu și fără probleme.


O altă comoditate pentru persoanele care utilizează rețelei intensive și au mai multe pagini preferate, este posibil să se creeze comenzi rapide utile și convenabile pe desktop. Această activitate este simplă banală. Doar vizitați pagina dvs. preferată, apoi accesați opțiunea Browser-ului, selectați "Instrumente ", iar în următorul pas selectați "Creați comenzi rapide la aplicație ". După un timp, va apărea o fereastră nouă în care alegem o locație pentru comenzile rapide create.


Un alt sfat vizează persoanele care doresc să fie actualizate cu toate actualizările tot timpul. Pentru nerăbdare care nu doresc să aștepte versiuni finale, a fost pregătită o versiune specială de testare a browserului numită crom canar. În calitate de gigant același de la marcajele de la munte, aceasta este o versiune specială pentru programatori și entuziaști ai inovațiilor tehnice, care pot prezenta probleme cu utilizarea de zi cu zi, generează erori, să fie instabile etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu