Principal » Internet » Trucuri utile în Firefox: CZ.2

Trucuri utile în Firefox: CZ.2

Internet : Trucuri utile în Firefox: CZ.2

Înainte de noi, o altă parte conține sfaturi pentru utilizatorii din Mozilla Firefox. Acest lucru este în continuare cel mai popular browser-ul web în Polonia, motiv pentru care ar trebui să verificați ce sa schimbat din când în când și modul în care poate facilita munca de zi cu zi.
În prima parte a textului PT. "Trucuri utile în Firefox: CZ. 1"Am scris despre cum să deschidem legăturile externe din fila activă, am menționat, de asemenea, facilitarea atunci când căutăm informații pe web. Astăzi vom verifica dacă este posibil să accelerați afișarea paginilor, cum să reduceți consumul de memorie și cum să afișați site-urile web în limbile preferate.
La început, vom încerca să aplicăm un truc care vă va permite să accelerați afișarea paginii în browserul dvs Mozilla Firefox. În setările implicite ale browserului, 250 de milisecunde așteaptă datele de pe server înainte de a începe o randare a site-ului web. În condițiile actuale, în majoritatea cazurilor utilizatorii utilizează link-uri foarte rapide, astfel încât acest moment este irosit. Este adevărat că 250 de milisecunde sunt foarte scurt, dar nimic nu împiedică să se scurteze acest timp.


Pentru a face acest lucru, ca de obicei, urmăm setările avansate de browser Mozilla Firefox introducând formula: Despre: config în bara de adrese: apăsând tasta "Enter ". În noua filă, căutăm linia "nlagyout.SITENITPANT.Întârziere ". Dacă schimbăm valoarea la "0", site-ul web va fi redat imediat după introducerea adresei. Din păcate, computerele mai lente pot avea o problemă care să afișeze ceea ce poate duce paradoxal la un loc de încărcare mai lung. Să ne amintim, de asemenea, că în cele mai recente ediții ale browserului, accesul la această opțiune nu poate fi imposibil sau puternic dificil.
Din păcate, ca orice browser web modern, Mozilla Firefox El poate folosi o cantitate foarte mare de memorie RAM. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când deschidem simultan o duzină de marcaje (sau chiar zeci). Interesant, putem modifica cantitatea de RAM alocat pentru Firefox. Pentru a modifica această valoare, treceți din nou la setările avansate introducând o formulă în bara de adrese: Despre: Config, apoi apăsând "Enter ". Apoi, căutăm un browser de riglă.cache.memorie.Capacitate "și introduceți cantitatea potrivită de memorie în Kilobytes. Amintiți-vă, totuși, că valoarea prea mică poate duce la eliberari grave de browser.


În cele din urmă, este de remarcat faptul că unele pagini au posibilitatea de a schimba limba textului afișat. Interesant, chiar dacă site-ul este în poloneză, nu întotdeauna această limbă este stabilită în mod implicit. Cu toate acestea, putem schimba opțiunile pentru limba preferată în setările browser-ului Mozilla Firefox. Pentru a seta această opțiune, accesați "Opțiuni ", iar apoi pe "Content ", faceți clic pe "Alegeți " secțiunea privind limbile. Într-o fereastră nouă, pur și simplu selectați limbi noi (preferințe în ordine), apoi faceți clic pe "ok ".

Recomandat
Lasă Un Comentariu