Principal » Internet » Transparent Xiaomi Mi 8 la Lipa: Nu vom vedea componente reale

Transparent Xiaomi Mi 8 la Lipa: Nu vom vedea componente reale

Internet : Transparent Xiaomi Mi 8 la Lipa: Nu vom vedea componente reale

Ieri am întâlnit un nou smartphone Xiaomi de la raftul superior. Cu siguranță promite să fie un dispozitiv foarte bun care va oferi o calitate superioară și o mare eficiență la un preț atractiv. Cu toate acestea, nu a fost fără controverse. În primul rând, smartphone-ul arată aproape ca o copie a iPhone 'a x. În al doilea rând, cea mai interesantă versiune a Ediției Explorer se dovedește a fi mult plictisitoare.

Primele informații au indicat că ediția mea de exploratori a mea a primit o carcasă transparentă în care intestinul telefonului smartphone sunt bine vizibile. În imaginile oferite de Xiaomi, smartphone-ul părea foarte atractiv. Deși a fost deja o suspiciune că este destul de imposibil ca toate elementele plăcii de bază, în acest fel au fost dezvăluite. În plus, unii au subliniat că procesorul este într-un loc rău, iar unele elemente sunt prea departe unul de celălalt.

U știu ce: nu este banner. Este un autocolant ?? băutură.stare de nervozitate.COM / GZ7OSDQYDT

- ?? ??? ?? ???? (@Bang_gogo_) 31 mai 2018thatches a confirmat presupunerile anterioare. Potrivit serviciului Extremech, locuința transparentă a celor 8 spectacole

..

Plăci de bază fictivă. Pur și simplu, nu avem de-a face cu o previzualizare a interiorului real al smartphone-ului. Interesant, probabil că nu este un autocolant sau o grafică. Obiectele fizice sunt vizibile, dar ele nu constituie o parte din placa de bază reală.

Pe de altă parte, vor exista rapoarte că locuința nu este transparentă deloc. Doar autocolantul ar trebui să fie vizibil. Potrivit afirmațiilor lui Xiaomi pentru Verge, trebuie să ne ocupăm de o carcasă transparentă care arată mijlocul meu 8.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu