Principal » Internet » Prin cererea Bilkom, vom cumpăra bilete în cele din urmă de cale ferată, dar numai unele

Prin cererea Bilkom, vom cumpăra bilete în cele din urmă de cale ferată, dar numai unele

Internet : Prin cererea Bilkom, vom cumpăra bilete în cele din urmă de cale ferată, dar numai unele

În ciuda faptului că lumea avansează, pe de altă parte, nici o schimbare. Deși există trenuri de mulți transportatori de pe pistele din țara noastră, încă nu au un mod convenabil de a cumpăra bilete pentru o rută cu o schimbare. Aplicația Bilkom, aparținând tehnologiei informației PKP, cel târziu în aprilie, posibilitatea vânzării de bilete. Transportatorii suportați trebuie, de asemenea, să includă succesiv, dar nu este neapărat o veste bună.

La beta.Bilkom.en a lansat deja un nou site web, cel puțin în versiunea de testare, arătând o previziune a ceea ce ne așteaptă în următoarea versiune a aplicației mobile. Puteți să utilizați în continuare contul dvs. vechi, dar, din păcate, PKP Informatyka nu intenționează să transfere conturile de utilizator la noua versiune a lui Bilkom. După 15 februarie, va trebui să vă înregistrați din nou.

[1/2

Motorul de căutare de conectare nu sa schimbat prea mult, dar noua haină grafică este o restul rapperului unei forme gri.

Bilkom acceptă acum apelurile de căutare și cumpărarea de bilete intercity transportatoare, iar Tri-City SKM Poloredio. Aici, de asemenea, va fi o ușoară schimbare, deoarece PKP este în discuții cu alte entități. Probabil chiar înainte de luna aprilie să se alăture familiei feroviare de aglomerație Łódź. Este dificil de spus dacă aceasta este o schimbare favorabilă. Există riscul ca PKP va atrage operatorii de transport condițiile de blocându-le să colaboreze cu alte aplicații. Probabil din acest motiv, suferă o mare aplicație prietenului în care Polregidio a oprit vânzarea de bilete.

Posibilitatea de a cumpăra bilete este disponibilă pe o nouă pagină și, de asemenea, nu diferă de versiunea anterioară. După selectarea conexiunii, vedem imediat prețul și putem merge la cumpărături. În cerere, ne putem aștepta la aceleași opțiuni de selecție, și astfel de servicii cu discount, de transport de biciclete și care călătoresc cu un câine. Aplicația se va ocupa de plăți prin intermediul TPAY, care vă va permite să cumpărați bilete cu transferuri de Blik, Card și Pay-by-Link. PKP nu are intenția de a lansa un portofel virtual care are Skycash, de exemplu, vânzarea de bilete și căi ferate intercity Silesia inferioară.

Întârzierile în lucrul la achiziționarea de bilete de către aplicație sunt surprins de vânzarea de vânzări de bilete prin pagină, de asemenea într-o versiune mobilă, funcționează de ani de zile. Cel mai înalt timp pentru schimbări.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu