Principal » Internet » pauze tehnice în bănci în week-end. Dificultăți în Ing și Alior Bank

pauze tehnice în bănci în week-end. Dificultăți în Ing și Alior Bank

Internet : pauze tehnice în bănci în week-end. Dificultăți în Ing și Alior Bank

Clienții băncii trebuie să se pregătească pentru dificultățile ulterioare rezultate din lucrările de serviciu programate pentru weekend (6 și 7 februarie). De data aceasta, problemele legate de accesul la servicii oferă ING Bank śląski și Alior Bank, dar în această primă ar trebui să limiteze numai orele de noapte.

Ing Bank śląski anunță dificultăți de la 23:00 sâmbătă la 7:00 duminică. În acest timp, unele dintre funcțiile cardurilor în afacerea mea și ing nu pot fi utilizate. O listă de opțiuni care pot, în acest moment nu funcționează este substanțială, și este vorba, printre altele, activarea carduri, modificarea limitelor de tranzacție, carduri de ordin nou credit, carduri de a adăuga, e-wallet (Apple Pay, Garmin cu plată și Google Pay) sau operațiuni de cont de card de credit. De asemenea, poate fi problematică pentru a solicita un împrumut sau conturi ulterioare: personale și economii.

De asemenea, clienții trebuie să fie pregătiți pentru probleme în timpul încercărilor de a plăti cardul pe web. Tranzacțiile 3D de aprobare securizate utilizând codul SMS pot fi, de asemenea, indisponibile. Cardurile importante, rezervate vor fi posibile numai prin linia telefonică. Ing adaugă că alte tranzacții cu carduri, precum și utilizarea unei bika vor fi disponibile fără probleme.

Allior Bank anunță indisponibilitatea internetului și a serviciului de telefonie mobilă de la ora 23:00 sâmbătă la 7:00 duminică și își rezervă imediat că acest timp poate fi alungit. Aceasta asigură simultan că munca de serviciu nu va afecta tranzacțiile cu carduri și retragerile din ATMS. Forțele de lucruri, toate funcțiile online și mobile banking vor fi inaccesibile în acest moment.

În plus, Alior intenționează, de asemenea, o pauză mult mai lungă în funcționarea sistemului de investiții. Aceasta va fi indisponibilă de la ora 8:00 sâmbătă (6 februarie) până la ora 20:00 duminică (7 februarie).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu