Principal » Internet » Mutarea fișierelor din partiția de recuperare la noua partiție pe o nouă unitate

Mutarea fișierelor din partiția de recuperare la noua partiție pe o nouă unitate

Internet : Mutarea fișierelor din partiția de recuperare la noua partiție pe o nouă unitate

Schimbați unitatea și aveți o partiție de recuperare pe computer? Din fericire, îl puteți salva, oferindu-vă sistemul de operare preinstalat. 

Puteți utiliza un program pentru crearea unei imagini pe disc. Noi propunem Clonezilla, Instrumentul Live Live Live. Cu toate acestea, nu trebuie să o înregistrați pe disc. Tot ce trebuie să faceți este să instalați Clonezilla pe o pendrive și când porniți sistemul (fereastra de încărcare BIOS), veți începe pornirea portului USB. În funcție de tipul de versiune și BIOS, butoanele pot fi diferite, dar cele mai des sunt în câmpul Butoanelor de funcții (NP. F2, F5). De asemenea, puteți introduce BIOS și puteți schimba ordinea de încărcare a discurilor - în loc de un disc, setați USB. 

După ce aplicația este pornită Clonezilla Selectați Clonezilla Live. Va exista un proces de încărcare a memoriei instrumentului, care poate dura ceva timp. După configurația inițială (selecția lingvistică, confirmarea licenței), puteți continua cu intervenția chirurgicală pe disc.

Alegem opțiunea Porniți clonezilla

În fereastra următoare, vom decide cu privire la butonul de imagine-imagine dacă vrem să deplasați partiția de recuperare sau dispozitiv - dacă vrem la un computer nou conectat la computer.

În fereastra următoare, selectați suportul în care discul va fi salvat (de ex. HDD, Drive USB). 

După acceptarea discului drept, alegem tipul de expert pe care îl vom folosi (începător sau expert). La început, mai bine alegeți o versiune simplificată și începeți copierea. 

Dacă am ales crearea imaginii, putem schimba numele și alege o metodă de compresie (NP. Gzip). 

Clonezilla va întreba dacă să verifice corectitudinea copiei create după executarea acestuia. Și gata. Exprimați consimțământul pentru a începe procesul de copiere și așteptați cu răbdare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu