Principal » Internet » Du-te testul de siguranță, vinde sufletul diavolului și câștigi 2 GB în Google Drive

Du-te testul de siguranță, vinde sufletul diavolului și câștigi 2 GB în Google Drive

Internet : Du-te testul de siguranță, vinde sufletul diavolului și câștigi 2 GB în Google Drive

Sărbătorim astăzi ziua internetului sigur și cu această ocazie, Google a pregătit o promovare interesantă. Datorită doar câteva clicuri, putem crește capacitatea unității dvs. Google Drive și este permanent. Teoretic complet liber, în practică, cu toate acestea, ne plătim reciproc, care în contextul zilei sărbătorește un pic curios.

Această zi a fost înființată la inițiativa Comisiei Europene, iar prima dată a fost sărbătorită în 2007. Scopul său este de a acorda atenție pericolelor pe care le ascund pe Internet și care sunt cei mai tineri utilizatori în acest scop. Cu această ocazie, sunt organizate diverse acțiuni, una dintre ele este oferit de una dintre cele mai mari corporații IT. Pentru a obține un loc suplimentar ca parte a discului Google Drive Drive, introduceți o substanță specială și apoi efectuați testul Google de securitate a contului. Este nevoie de aproximativ 2 minute și este limitat la verificarea tuturor celor mai importante setări de securitate. Putem face testul până la data de 17 februarie și dacă o facem, după această dată vom obține permanent 2 GB gratuit.

Cu toate acestea, nu există trandafir fără vârfuri. Compania informează că gigabytele promoționale vor veni numai în cont atunci când terminăm testul cu un rezultat complet pozitiv. Aici vom găsi un cârlig. Cu excepția cazului în verificarea dispozitivele din care am conectat recent, nu constituie o problemă, nu toată lumea va face apel la necesitatea de a furniza date suplimentare. Pentru a trece testul, trebuie să asigurăm atât al doilea, adresa de e-mail de urgență și numărul de telefon. Acestea sunt utilizate în cazul resetării parolei. În absența procedurii lor, procedura constă în acordarea unor date privind contul și oricine a avut ocazia să se supună, știe că recuperarea accesului este dificilă. Până în prezent, aceste date nu au fost necesare și încă nu trebuie să le slujim, dar atunci nu vom folosi promovarea. Deci, puteți să vă gândiți că ziua de Internet în siguranță este, de asemenea, un pretext bun pentru Google... Colectarea informațiilor despre utilizatorii dvs. Se pare foarte comic.

Promovarea pe Web Cloud a prezentat și Microsoft. Această companie oferă utilizatorilor săi nu 2, dar la fel de mult ca 100 GB (numai că timp de doi ani și nu permanent), nu necesită date suplimentare de la nimeni. Aici este, de asemenea, nu este perfect, deoarece promovarea este asociat cu Bing Recompense program și numai utilizatorii de Internet pot profita de Statele Unite ale Americii. Sperați sigur? Există o modalitate de a evita această restricție locală. Profitați doar de NP. VPN sau extensie Hola la browser-ul Chrome și apoi adăugați Gigaocteți gratuit în contul dvs.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu