Principal » Internet » Browserul Microsoft Edge primește o nouă interfață și multe funcții

Browserul Microsoft Edge primește o nouă interfață și multe funcții

Internet : Browserul Microsoft Edge primește o nouă interfață și multe funcții

Cele mai recente compilații Windows 10 pentru insideri (construi 17063) aduce multe schimbări interesante. În plus față de noile funcții ale sistemului și extensiile de accesibilitate ale funcției Defender, modificările afectat, de asemenea, browser-ul Edge, în care a fost schimbat interfata, adaptându-l la alte elemente din sistem.

Programul a cunoscut deja programul deja cunoscut din alte aplicații fluente de proiectare - proiectare, în care accentul pe panourile translucide în elementele selectate ale programelor și în cazul Edge 'A este o centură de vârf. Browserul a schimbat, de asemenea, ușor culorile temei întunecate, care și-a majorat contrastul și, astfel, a îmbunătățit lizibilitatea fonturilor. Edge acum susține, de asemenea, efectul dezvăluit, care constă în distingerea elementelor interactive de interfață atunci când veți lua cursorul mouse-ului.

O altă schimbare are, la rândul său, pentru a facilita gestionarea marcajelor pentru cărțile electronice în format EPUB și PDF. De acum în același loc unde se adaugă noi file de pe centură, puteți gestiona, de asemenea, cele care sunt deja pe listă. Microsoft subliniază că acesta este efectul numeroaselor solicitări din partea utilizatorilor care au raportat propuneri pentru astfel de soluții în feedback.

Ultimul EDGE "este, de asemenea, echipat cu manipularea notificărilor push și API-uri legate de cache. După cum sugerează intuiția, aceasta va permite să afișați notificări de la site-uri din Centrul de acțiune, de asemenea, atunci când browser-ul este închis. Microsoft adaugă că suportul pentru API-ul suplimentar va permite părți ale site-urilor să lucreze mai eficient și pe termen lung, acesta este fundamentul pentru dezvoltarea secțiunii de aplicare progresivă în magazin pentru Windows, care apare în curând.

Alte produse noi sunt, de asemenea, suport pentru pachetul de extensie care garantează sprijinul pentru formatele OGG Vorbis și Theora și îmbunătățirea preciziei de precizie a gesturilor introduse de plăcuțele cu precizie. Cu ocazia service-ului gestului de a controla pagina măturați și defilați două degete, care are o margine ușor turnată între margine 'a prin ecranul tactil și fără ea.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu