Principal » Internet » Reprezentantul ESL Polska despre tendințele din Esporcie - avem o competiție #

Reprezentantul ESL Polska despre tendințele din Esporcie - avem o competiție #

Internet : Reprezentantul ESL Polska despre tendințele din Esporcie - avem o competiție #

În timpul competiției Intel Extreme Masters, am avut ocazia să vorbesc cu Aleksander Szlachetko - un reprezentant al ESL Polska, care ne-a adus mai aproape de statisticile și tendințele din esport în țara noastră. Evenimentul de la an la an atrage tot mai multe doamne, în timp ce vârsta medie a creșterii interesate și acum este de 20 de ani. Totul indică faptul că jocurile pe calculator nu sunt doar divertisment tipice pentru cea mai tânără parte a audienței.

Interesul în creștere a fost principalul motiv care a împins organizatorii pentru a separa evenimentul pentru două weekend-uri. Ideea a lucrat - în ciuda faptului că, atât în ​​Spodek, cât și la Centrul Internațional de Congrese, nimeni nu este forțat să înghețe în fața clădirilor din coada nesfârșită (mulțimile împotriva farfuriei sunt acum o viziune tipică numai pentru orele timpurii, imediat înainte de începerea evenimentului).

Deși numerele din această ediție nu sunt încă cunoscute, se preconizează că dobânda va crește doar. Sperăm că forma actuală a evenimentului va fi un standard în anii viitori. Ca o curiozitate, să vă reamintim că ediția de anul trecut a Intel Extreme Masters din Katowice a vizitat peste 100.000 de spectatori.

concurs!

Împreună cu Esl Polonia, am pregătit o altă competiție pentru dvs. De data aceasta premiul este un set de gadgeturi ESL cu Softshell Party în prim plan și un cupon în valoare de PLN 20 pentru următoarea plată efectuată de PaysafeCard.[Img = ESL_NAGRODA Sarcina concurenței este după cum urmează: Scrieți în comentariile după cum vedeți viitorul esport. Va popularitatea unor astfel de profesii are șansa de a se potrivi chiar și olimpicelor sportive pe care le cunoaștem acum? Autorul celei mai interesante declarații va primi setul menționat mai sus.

Ați înregistrat utilizatorii portalului nostru pentru a câștiga o șansă. Așteptăm răspunsurile la miercuri, 8 martie. Rezultatele vor fi anunțate pe 10 martie vineri. Noroc!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideogaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu