Principal » Internet » Pre-vânzare în App Store - Apple introduce o nouă metodă de cumpărare

Pre-vânzare în App Store - Apple introduce o nouă metodă de cumpărare

Internet : Pre-vânzare în App Store - Apple introduce o nouă metodă de cumpărare

Apple introduce o nouă metodă de cumpărare a aplicațiilor ulterioare la App Store. De acum înainte, dezvoltatorii vor avea ocazia să ofere programe de pre-vânzare care durează până la 90 de zile. Aceasta poate fi o completare interesantă a situației existente în care creatorii ar putea împărtăși cererea lor numai în momentul publicării sale.

Modelul pre-vânzare va fi disponibil atât pentru aplicații plătite, cât și pentru primele, și pentru primele, prețul în timpul pre-vânzare va fi diferit de final. Cumpărătorul va fi încărcat cu suma numai atunci când aplicația este descărcată (și, prin urmare, atunci când este lansată și vine la vânzări regulate) și ceea ce este interesat, dacă de la momentul "cumpărare " în pre-vânzare prețul aplicației se va schimba prețul aplicației , Cumpărătorul va aplica atât mai mic, indiferent de care a fost primul.

Deși pare să pară că partajarea pre-vânzare nu are prea multă sens, se pare că poate fi crucială din punctul de vedere al câștigului de noi clienți și de interesul acestora în cerere. Întotdeauna cel mai dificil de a începe vânzarea unui nou program și datorită pre-vânzare, utilizatorii vor putea să se înscrie pentru o listă de voluntari și, prin urmare, nu uită de aplicație atunci când este eliberată cu adevărat.

Dezvoltatorii interesați de detalii despre o nouă metodă de distribuție a programelor pot ajunge la secțiunea de asistență tehnică Apple.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu