Principal » Internet » Depozitarea datelor în nor - două alternative interesante

Depozitarea datelor în nor - două alternative interesante

Internet : Depozitarea datelor în nor - două alternative interesante

Cu ceva timp în urmă, cel mai popular suport de date au fost CD-uri și DVD-uri - acest lucru în acest fel de date, de obicei, transferate între două calculatoare. Cu o cantitate mai mică de e-mailuri, după o anumită perioadă de timp a apărut o memorie flash USB, adică popular pentru această zi pendrive 'y. Astăzi, cerințele noastre au crescut - dorim să avem acces la datele dvs. de oriunde în lume în orice moment, fără restricții. Și aici vin în jocuri virtuale în cloud și servicii comune.
Depozitarea discurilor în nor poartă un număr mare de avantaje și facilități. Mai întâi de toate, avem acces la fișierele noastre salvate într-un dosar special practic de oriunde pe Pământ - doar conectați la Internet. Putem face o fotografie cu telefonul inteligent, apoi să le încărcați pe hard disk în nor și să împărtășiți cu prietenii, care văd fișierul de pe computer, tabletă, serviciu TV Smart TV etc. Limitarea este, din păcate, cel mai important factor, și anume internetul. Nu numai că conexiunea la rețea este necesară, este în plus față de calitatea și viteza depind de confortul de utilizare. Trimiterea unui fișier mare la o unitate virtuală la o conexiune gratuită poate dura foarte mult timp. Cu toate acestea, discurile din nor sunt o soluție excelentă, iar numărul de servicii de rețea este vast. Am ales două cele mai populare și vom încerca să scriem pe scurt ceea ce sunt caracterizate de.
Dropbox
Cele mai populare servicii ar trebui în primul rând Dropbox, care din cauza unui mare sprijin, abilitatea de a extinde capacitatea discului gratuit și o aplicație bună pentru multe platforme a câștigat respect pentru mulți utilizatori din lume. Instalați software-ul corespunzător pe computer, tabletă, iOS, Windows Phone sau Google Android, precum și un televizor cu serviciul Smart TV.

Suportul pentru Dropbox este foarte simplu și nu va provoca probleme chiar și pentru utilizatorii novici. Doar creați un dosar special sau împărtășiți orice locație pe hard disk. Pentru a copia fișiere pe un disc virtual, copiați pur și simplu fișierele într-un dosar. Interesant, serviciul vă permite să sincronizați datele din mai multe sisteme, să accesați fișiere dintr-un browser web și să trimiteți fișiere prin SSL securizat și AES-256.
4Sync
O alternativă interesantă la Dropbox este puțin mai puțin populară, dar și service 4Sync. Ca și rivalul său, același 4Sync este într-adevăr o hard disk online virtuală pentru a stoca orice fișiere, iar întregul proces facilitează aplicația dedicată intuitivă și foarte ușor de utilizat. Desigur, putem salva orice fișiere și foldere cu ajutorul serviciului descris, făcând acces la ele aproape de oriunde în lume prin intermediul unui computer, tabletă, smartphone etc. Nu există nimic pentru a împiedica fișierele de pe rețeaua dvs. cu prietenii dvs. și toate acestea pur și simplu.

Este demn de menționat faptul că imediat după instalarea disponibilă utilizatorului este dată la fel de mult ca 15 GB de spațiu liber pe orice date. Sincronizarea și transferarea tuturor datelor are loc utilizând o pagină specială în browser, utilizând un dosar de pe un disc de computer sau printr-o aplicație dedicată 4Sync. De asemenea, merită menționat câteva opțiuni interesante, cum ar fi o schimbare de la distanță a numelor de fișiere și folder, posibilitatea de a converti documentele în format PDF etc. Pentru desert, obținem capacitatea de a crea o copie a securității unui anumit dosar sau a întregului sistem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu