Principal » Internet » Confidențialitatea în energia redusă Bluetooth este doar o dorință pioasă. Toată lumea poate urma proprietarii inteligenți

Confidențialitatea în energia redusă Bluetooth este doar o dorință pioasă. Toată lumea poate urma proprietarii inteligenți

Internet : Confidențialitatea în energia redusă Bluetooth este doar o dorință pioasă. Toată lumea poate urma proprietarii inteligenți

Odată cu lansarea unei varietăți de dispozitive inteligente, Rośniepopularność Bluetooth Energie scăzută (BL) - fără Niegotrudno ar implementa energie eficientă din punct de vedere al costurilor Komunikacjębezprzewodową. Puțini, totuși, realizează că Blepozwala pe altceva - face ca toate acele urmărire inteligente-Zegarkówopaski, cu care urmează cu ușurință mișcările noastre.

Context firmă Informații de Securitate a efectuat un studiu de utilizare suprarealistă a celor mai bune practici, branżowestowarzyszenie descrise de Bluetooth SIG, reunind mai mult de 25,000. Producătorii acestui standard de comunicare scurtă. Se pare că cele mai bune practici au fost scrise Poto pentru a arăta frumos pe site - în Praktycealbo sunt implementate incorect sau complet ignorate. Cogorze, acest lucru nu se aplică numai celor mai ieftine Wraps Fitness, dar și moale, cum ar fi iPhone 6.

Transmițătoarele cu energie redusă Bluetooth ar trebui să ofere un anumit nivel de identificatori de utilizatori. Ca și alte rețele, BL recunoaște dispozitivele după adresa lor MAC.Ca aceste dispozitive, aceste dispozitive sunt stabilite constant (fără acest lucru nu ar putea acționa, de exemplu,. Ibeambony Apple 'a), orice instrument de pachete de radiodifuziune poate fi folosit pentru a urmări un anumit dispozitiv. În plasare, găsim numele echipamentului (de ex. Garmin Vivosmart 3228792), un identificator universal al producătorului și că adresa dvs. MAC.

Potrivit specificației oficiale, dispozitivul BL trebuie să fie Miećpzynajniej o adresă publică sau aleatorie. Adrese aleatoare poate sau adrese statice generate pe datele de lansare, sau adrese private, disponibile numai pentru mașini agricole cu o cheie potrivită. O astfel de adresă privată a lui Maunie de la atacator de la demonstrarea faptului că șirurile de caractere au generat la întâmplare ale dispozitivului nostru aparțin acestui echipament de auto-configurare.

Specificații, cu toate acestea, aproape cineva nu preia. Scott Lester Zcontext Securitatea informațională scrie că, în realitate, aleatoriu declară sau sunt alocate permanent unui anumit dispozitiv, Alboți schimbă adresele Mac în trivial pentru a recunoaște calea - NP.Folosind un contor care crește în mod regulat valoarea mai multor octeți de tineri.

Datorită acestui lucru, oamenii purtând o urmărire a dispozitivului inteligent foarte ușor și la o distanță mai mare decât oficialul de 50 de metri de ble. Utilizarea unei antene direcționale activat de opt ori pentru a mări domeniul de aplicare al detectare „obișnuit “ Bluetooth, el susține că același efect poate fi obținut pentru BLE.Urmărirea de la o distanță de 400 de metri vă permite să urmăriți occidentalismul unui om practic imposibil de detectat.

[1/2

Nu trebuie să aveți o antenă specială pentru urmărire, doar un smartphone obișnuit cu Android 5.0 și aplicația Ramble, care au pregătit cercetători Context Comp informații și pe care le puteți în baza noastră de date aplicație. Scanerul funcționează în fundal și logoSall un pachet de difuzare și răspunsurile dispozitivelor Blew Namewokky împrejur, permițându-vă să afișați poziția la Google. Deci, dacă doriți să pierdeți astăzi o chase, amintiți-vă să aruncați toate dispozitivele inteligente pe care le purtați.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu