Principal » Internet » Protonmail, de asemenea, pe piesa de rețea. Oficiul poștal elvețian chiar mai sigur

Protonmail, de asemenea, pe piesa de rețea. Oficiul poștal elvețian chiar mai sigur

Internet : Protonmail, de asemenea, pe piesa de rețea. Oficiul poștal elvețian chiar mai sigur

Protonmail este una dintre cele mai interesante propuneri atunci când vine vorba de serviciile poștale rezistente la supraveghere. Îl puteți folosi gratuit și de acum înainte pe ProtoniRockerXow.De asemenea, pe o pistă de rețea.Este de remarcat de ce utilizarea protonmailului poartă beneficii că cele mai frecvent alte servicii poștale populare nu oferă. Mai presus de toate, toată corespondența criptată este o cheie RSA-2048 privată. În plus față de parola de conectare, este, prin urmare, utilizată pentru a permite decriptarea. Protonmail are, de asemenea, clienții săi mobili pe Android și iOS.

Cum puteți citi în calea browserului oficial, trebuie să configurați corect browserul. Folosește JavaScript, care necesită acordarea site-ului puterilor relevante. Cu toate instrucțiunile suplimentare despre modul de utilizare a e-mailului pe pistă, puteți citi site-ul web.

În plus, furnizorul de servicii raportează că, pentru moment, accesul la casetă nu este posibil prin intermediul browserului de browser de ceapă disponibil în ultima vreme. Utilizatorii iOS vor trebui, prin urmare, să aștepte un pic mai mult, în timp ce utilizați smartphone-urile Android pot utiliza PROTONMAIL în întuneric web astăzi prin pista de browser cu extensia Nosriptului dezactivată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu