Principal » Internet » Protonmail sub valul de critici. Cu condiția ca IP-ul utilizatorului cu privire la cererea poliției

Protonmail sub valul de critici. Cu condiția ca IP-ul utilizatorului cu privire la cererea poliției

Internet : Protonmail sub valul de critici. Cu condiția ca IP-ul utilizatorului cu privire la cererea poliției

Există o furtună pe Internet după Protonmail - o companie publică serviciului său poștal ca fiind sigură și criptată - a furnizat adresa IP a unuia dintre utilizatorii săi pentru nevoile poliției franceze. În cazul în care a fost implicat Europol.

Site-ul TechCrunch descrie problema vindecării - în funcție de utilizatori - comportamentul Protonmail, care a făcut autoritățile adresei IP a unuia dintre utilizatorii serviciului lor poștal. Elementul se referă la activistul francez, ale cărui date au fost date poliției franceze, dar numai după ce au intervenit poliția elvețiană după o cerere trimisă prin Europol.

După cum scrie TechCrunch, poliția franceză a cerut să forțeze compania să obțină un IP al unuia dintre utilizatori ", unde Protonmail nu a putut să se anuleze în practică, pentru că trebuie să urmeze legea elvețiană - mai târziu a explicat pe Twitter Andy Jen, fondatorul și Director al companiei. Utilizatorii, totuși, nu le-a plăcut, iar majoritatea sunt posibilitatea de a împărtăși orice adresă IP - în ciuda declarației de protonmail că nu înregistrează aceste date în mod implicit.

Cu toate acestea, deoarece creatorii se traduc, există excepții care sunt salvate în regulamente. Ei subliniază faptul că Protonmail nu este în măsură să analizeze conținutul mesajelor trimise, deoarece acestea sunt criptate. Protonmail a adăugat că, în viitor, va încerca să descrie regulile de partajare a datelor despre utilizatorii lor și mai luminoase.

Interesant, deși cazul actual este puternic în mass-media, deoarece Engadgetul rezumă, în 2020 Protonmail a primit 3572 cereri de a furniza date despre utilizatori, din care au fost îndeplinite în cele din urmă 3017.

Protonmail - Email criptat 1.13.8

Clienți prin e-mail

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareInternet IPS

Recomandat
Lasă Un Comentariu