Principal » Internet » Protonmail nu pentru ruși. FSB blochează accesul la serviciu

Protonmail nu pentru ruși. FSB blochează accesul la serviciu

Internet : Protonmail nu pentru ruși. FSB blochează accesul la serviciu

Locuitorii Federației Ruse nu mai pot folosi protonmailul criptat de e-mail criptat. Blocarea a ordonat serviciului de securitate federală, motivând decizia sa de incidente în care Serviciul a servit pentru a trimite o notificare falsă cu privire la bombardament.

Potrivit serviciilor de securitate rusești, Protonmail a fost utilizat în provocarea infamă din 29 ianuarie, când autoritățile au fost forțate să închidă toate școlile din orașul Perm. Motivul a fost o alarmă de bombă, cauzată de e-mailurile de poliție locale prezentate. Din fericire, rapoartele s-au dovedit a fi false. Cu toate acestea, făptașii nu au inclus, deoarece Protonmail asigură o anonimitate completă, chiar și pentru administratori.

Nu mi-a plăcut FSB. Apropo, agenția a emis o comandă de blocare a comenzilor 25 de adrese IP, inclusiv servere, conexiuni la rețeaua anonimă TOR.

Interesant, ca Protonmail utilizează alte servere de servicii pentru clienți și alte persoane să expedieze mesajul, rușii încă se pot conecta la conturile lor. Numai că nu trimit sau primesc nici un e-mail, ceea ce face trimiterea inutilă.

Sursa: TechCrunch

- Protonmail cu ridicata care blochează într-un mod care doare tuturor cetățenilor Rusiei, care depinde de securitate în rețea, pare a fi o abordare proastă - plânge directorul protonmail, Andy Yen. - dacă există într-adevăr preocupări legitime ale legii, încurajăm guvernul rus să-și reconsidere poziția și să rezolve problemele prin respectarea dreptului internațional și procedurile legale stabilite - adaugă un reprezentant al.

Rusia nu dorește servicii occidentale

În același timp, analizând situația, trebuie să aveți în vedere faptul că activitatea provocatoare poate fi doar un pretext. În 2014, rușii au introdus un proiect de lege conform căruia cetățenii datelor ar trebui să fie stocate pe serverele situate în țara lor. Ca rezultat, LinkedIn a fost blocat. Viitorul Facebook și Twitter este, de asemenea, incert.

Duminică, 15 mii. Oamenii au mers la străzile din Moscova pentru a vă spune în mod public pentru libertatea internetului. Noroc ciudat, blocarea protonmail a coincis cu o manifestare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu