Principal » Android » Protonmail - Email criptat1.13.8

Protonmail - Email criptat1.13.8

Android  : Protonmail - Email criptat1.13.8

Protonmail - Email criptat este un client poștal mobil al serviciului Elvețian Proton Mail, garantând un nivel ridicat de protecție a datelor de securitate.

Proton Mail a câștigat o mulțime de popularitate în rândul persoanelor care apreciază securitatea datelor lor pe Internet și nivelul ridicat de protecție a confidențialității comunicării, inclusiv e-mail. Serviciul elvețian și-a câștigat recunoașterea, deoarece protejează datele într-un mod foarte profesionist, oferind M.în. E-mail, la care există două parole pentru a accesa: unul pentru autentificare, iar al doilea pentru a decripta conținutul cutiei poștale. De asemenea, elveția declară că nu au o modalitate care să le permită să acceseze datele utilizatorilor. Mesajele poștale și atașamentele din PRODONUL MAIL sunt criptate într-un mod final, folosind OpenPGP.

Aplicația mobilă este o extensie a versiunii Web a Protonului Mail. Cu ajutorul ei, vom trimite poșta noastră, vom organiza e-mailurile noastre în funcție de etichete, căutăm știrile Suntem interesați și folosim gesturi care vă permit să decideți cu ușurință ce se va întâmpla cu mesajul selectat. Avem două gesturi de a alege: la stânga și la dreapta. Le putem atribui opțiuni specifice, de exemplu. marcând o stea de e-mail, referindu-i la spam sau trecerea la coș, în cele din urmă arhivarea acestuia. De asemenea, încurajăm versiunile de lucru ale e-mailurilor noastre, precum și o carte cu date din care comunicăm cu ajutorul unui e-mail de protoni.

Aplicația se referă puternic la aspectul utilizat într-o versiune de browser a serviciului, ceea ce face conservarea coerenței vizuale. Acest lucru ar trebui să fie atribuit creatorilor programului Plus. Programul este simplu și convenabil de utilizat și, în același timp, garantează că e-mailurile și alte date conținute în e-mail vor fi sigure.

Proton Mail - e-mail criptat a fost creat ca un proiect open source, iar codul său sursă poate fi găsit pe Githubie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu