Principal » Internet » Protonmail va primi o temă întunecată. Puteți testa deja în beta

Protonmail va primi o temă întunecată. Puteți testa deja în beta

Internet : Protonmail va primi o temă întunecată. Puteți testa deja în beta

Tema întunecată merge la următoarea aplicație și de data aceasta este protonmail. Folosind versiunea beta, pot verifica deja culori noi care sunt suficiente pentru a activa din setări. Potrivit unui scurtmetru scurtuat de creatori, tema întunecată a fost una dintre cele mai anticipate schimbări recent.

Puteți spune multe despre avantajele unei temă întunecată. Cu toate acestea, principalele economii ale ochilor atunci când se utilizează cererea în seara. Stabilind o iluminare mai slabă pe monitor, desigur, este una dintre soluțiile dacă utilizați culori luminoase în aplicații, dar nu schimbă faptul că motivele întunecate mai puțin "cutii" atunci când este întunecată. Adăugați la aceasta există încă utilizatori care pur și simplu preferați culorile de aplicații mai întunecate, indiferent de ora din zi.

Pentru a utiliza protonmail tema Web Dark, vizitați versiunea de testare a site-ului și selectați culori închise din meniul Categorie Aspect și Layouts. În plus față de posibilitatea de a include culori închise, utilizatorul poate, de asemenea, să-și creeze propria temă, decizând în mod independent culorile elementelor individuale de aplicare.

Mai mult, creatorii indică faptul că tema întunecată a lovit paralel calendaristic. În acest caz, totuși, este necesar să se utilizeze un plan plătit. Caracteristica comună a tuturor serviciilor Protonmail este siguranța și criptarea datelor transmise.

Protonmail pe Android și IOS este disponibil în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu