Principal » Internet » De protecţie. Ministerul Digitizării dorește să studieze interacțiunile sociale ale cetățenilor

De protecţie. Ministerul Digitizării dorește să studieze interacțiunile sociale ale cetățenilor

Internet : De protecţie. Ministerul Digitizării dorește să studieze interacțiunile sociale ale cetățenilor

Dezvoltarea dinamică a pandemiei Covid-19 demonstrează cât de dificilă este dezvoltată și implementată în mod uniform măsuri de austeritate drastice, care sunt principalele modalități de a încetini răspândirea virusului. Chiar și țările care (nu fără motiv) au introdus un stat unic pe teritoriul lor și au definit o colecție de restricții, nu o colecție discreționară de restricții, luptele cu dificultate de a inhiba saltul de boală.

Între timp, niciun număr de pacienți cu avalanșă nu crește peste tot. Un exemplu de model al unui control acceptabil este dat fără îndoială Coreea de Sud, unde, după o boală mare de salt, numărul actual de cazuri noi rămâne la un nivel constant pentru a nu descompune îngrijirea națională de sănătate.

Disciplina și testele

Există un clic al explicației acestei stări de lucruri. Există, de exemplu, argumente culturale, cum ar fi disciplina și colectivismul, datorită cărora este posibilă încorporarea oamenilor la consecința și criminalitatea cu privire la comportamentul distanței, purtând măști și neachitate în locurile publice. În rezumat, comportamentele au învățat de la o vârstă fragedă în grădinițe mai bune, se dovedesc a fi mai puțin răspândite în Europa și în SUA.

Dar, dincolo de valorile culturale ambigue, este încă logistică și fiabilitate a autorităților. De exemplu, testele comune, adesea de screening (în acest sens, sunt al treilea de la sfârșitul sfârșitului) și urmărirea avansată a persoanelor cu un rezultat pozitiv. Aceasta înseamnă un interviu, verificarea traficului pe baza localizării dispozitivelor mobile și a analizei rețelei de contact, pentru a detecta și a izola derivații căii de propagare.

Analiza traficului

Ultimele metode se bazează foarte mult pe software. Deja aceleași metadate, fără să se uite mai adânc în telefon, permit să știe foarte mult despre migrația persoanelor infectate. În acest fel, acum Google știe despre noi mult mai mult decât Ministerul Sănătății. Din fericire, Ministerul Digitizării, după efectuarea unei aplicații caricaturale la domiciliu, a luat un proiect mai interesant, în cele din urmă să reproducă abordarea utilizată în Singapore. Există o protectie.

În sensibilitate uimitoare de răspundere și de cooperare cu cetățenii, un PROTEGO este o aplicație mobilă pentru o licență GPL terță parte, și, prin urmare, foarte mult aplicarea deschidere. Scopul său este de a colecta informații despre timpul de a fi în împrejurimile telefoanelor care aparțin persoanelor cu COVID-19.

Pentru a colecta date, utilizează un protocol Bluetooth și informații despre starea de sănătate introduc utilizatorul însuși. În acest fel, nu este atras de lumina zilei și bazei de date Sanpidu procesate public, controlând teoretic o listă de persoane acoperite de carantină.

Datorită Protego, vom fi informați dacă ne-am fi găsit aproape de o persoană care apoi a detectat Koronavirus. Aplicația trebuie să solicite un număr de telefon, pe lângă notificarea cererii, nevoia de carantină ar putea să ne spună numai GIS. Aplicația este punerea în aplicare a metodei științifice de control al epidemiei.

Am nevoie de un efort comun

Eficacitatea acestei aplicații depinde de cooperarea cetățenilor. Licența GPL3 și bazându-se pe datele introduse manual pentru a proteja împotriva fraudei și pentru a minimiza spațiul pentru un potențial spion al utilizatorilor.

Se poate spera că o soluție concepută pentru a induce transparența mai largă a aplicațiilor, care va fi necesară atunci când restricțiile cuprinzătoare vor fi înlocuite treptat punctate, ad hoc. Mulți oameni susțin că, aparent, nu pot sta tot timpul acasă.

(fotografie. Worlddometers)

Neglijarea și slăbirea restricțiilor atunci când este prea devreme, poate duce la un alt val de incidență. Prin urmare, o variantă de creare este aplicarea unei abordări diferite. Informațiile despre prezența și mișcarea sunt pe deplin disponibile de la operatorii de telefonie mobilă și furnizorii de servicii din cloud-ul mobil. Numerele de telefon sunt înregistrate. Și informații despre boala și carantinele urmăresc Sanpid. Acesta este un set suficient de informații pentru a face urmărirea completă a interacțiunilor sociale ale persoanelor cu COVID-19. Tot ce trebuie să faceți este să vă configurați cu mine.

Problema este că aceste date disponibile la îndemâna dvs. nu sunt disponibile publicului. Datele nu au niciodată "stat ", doar o parte din instituția sa, de exemplu, principalul birou statistic sau trezorerie. Până la funcțiile anumitor probleme, schimbul liber și fluxul de date nu sunt posibile.

Această condiție, totuși, poate schimba încet circumstanțele extraordinare. Ca parte a următoarei versiuni a scutului anti-criză, ideile par să urmărească locația telefonului acoperit de carantină, pe baza informațiilor de la operatorii celulari.

Merităm drepturile dvs?

Trebuie să răspundem la întrebare, care este amploarea sacrificiilor pe care suntem gata să le întâmpinăm, să luptăm cu epidemia. Vă rugăm să rețineți că răspunsul "Dar aceasta este o viață!". Necesitatea sacrificiilor nu înseamnă coerciția de ascultare necondiționată. Cu toate acestea, foarte des acest fapt este ignorat.

La conferința securizată 2019 a avut loc o prelegere pentru protecția copiilor de la conținut dăunător pe internet. Soluția oferită SSL a decis. Când l-am întrebat pe alți participanți, dacă nu m-am auzit, am primit "Dar este vorba despre copii!".

exact. Deoarece copiii. Deoarece terorismul. Deoarece epidemia. Nu va fi întotdeauna un motiv excelent, se presupune că se referă la o soluție agresivă, emisă. Cu toate acestea, îmbătrânirea pentru prescripții ușoare, respingem speranța de auto-îmbunătățire. Decriptarea SSL în școli presupune că copiii mai bine ascultă decât creșterea. Înregistrarea telefonică presupune neajutorarea și impotența serviciilor. Un trafic obligatoriu de monitorizare a efectului de acordare a faptului că polițele nu pot disciplina și nu ar trebui să se aștepte manierele și bunele maniere bune. [WPPL = 2028889 De aceea, aplicația deschisă de protectie este mai bună decât carantina obligatorie la domiciliu. Se bazează pe presupunerea că, în momente de mostre, oamenii se vor aplica orientărilor raționale și puteți evita o supraveghere extinsă. Acest lucru va fi atât de depinde de noi. Dacă, totuși, numărul de cazuri va crește, poate că mecanismul de monitorizare a traficului se va dovedi esențiale. Numai cine va avea grijă de dezmembrarea sa? La urma urmei, totul este "pentru binele nostru"...

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SecurityIt.pro

Recomandat
Lasă Un Comentariu