Principal » Internet » O modalitate simplă de a trimite fișiere mari prin Gmail

O modalitate simplă de a trimite fișiere mari prin Gmail

Internet : O modalitate simplă de a trimite fișiere mari prin Gmail

Mail-ul electronic este încă cea mai populară modalitate de a comunica și de a trimite fișiere între utilizatori. În timp ce acum câțiva ani, limita de date de 20-25 MB a fost suficientă, deci astăzi o astfel de limitare este destul de enervantă. Există vreo modalitate de a obține aceste limite și a trimite un prieten sau o familie a unui număr mare de fișiere în același timp,?
De ceva timp am menționat că o alternativă interesantă la e-mail, când vine vorba de transferarea fișierelor, există numeroase servicii care oferă discuri cloud virtuale. Cu contul dvs. pe acest site web, avem acces la spațiul virtual la orice date. În orice moment, putem trimite fișiere la o astfel de unitate, apoi partajați-o cu un prieten sau o familie. Folosind clorul în nor, vom trimite fișiere mult mai mari decât în ​​atașamentul la e-mail, care de obicei are o dimensiune foarte limitată.  Din păcate, nu toată lumea are un cont într-un astfel de serviciu, nu toată lumea are nevoie de ea. O combinație interesantă a ambelor funcționalități este tulbure - o adăugire la adresa de e-mail Gmail.
În prima etapă, vom începe browserul Google Chrome și cap la pagina web Chrome Magazin cu înorat pentru Gmail (// Chrome.Google.COM / WebStore / Detaliu / Cloud-for-Gmail / FCFNJFPCMMBMBHPONBIOEDJCEAAA). După ce faceți clic pe butonul "Add to Chrome ", trebuie să acceptăm consimțământul pentru a accesa datele de pe site-ul de poștă electronică.Google.COM. După instalarea cu succes a unui add-on, o mică pictogramă în forma unui nor va apărea în colțul din dreapta sus al browserului.

Pentru a configura un serviciu nou, faceți clic pe pictograma Cloud din partea dreaptă din bara de instrumente. Într-o fereastră nouă, putem seta opțiunile de bază pentru selectarea fișierelor, precum și cum să le adăugați. În plus, putem alege ce serviciu care oferă un disc virtual va fi utilizat pentru stocarea datelor. În mod implicit, găsim practic toate serviciile disponibile în rețea - pentru a elimina un element din listă, trageți-l în fereastra din dreapta. După finalizarea tuturor modificării, trebuie doar să faceți clic pe „Salvare “ butonul din partea de jos a ferestrei.

Și cum funcționează în practică? De acum încolo la crearea unui nou mesaj de e-mail în Gmail la referința responsabilă pentru adăugarea atașamentelor apar pictogramă mică Cloud - După ce faceți clic pe acesta, putem activa sau dezactiva adăugarea. În plus, după ce faceți clic pe „atașați fișierul “ va apărea o nouă fereastră din care vom alege serviciul pe care le stoca fișiere pentru trimitere. Tot ce trebuie să faceți este să conectați un cont pe un serviciu selectat, cu adăugarea de noros și vom avea acces rapid la toate fișierele stocate acolo. De exemplu, dacă avem o bibliotecă de muzică stocată Dropbox, galerii foto sau colecții de filme, putem fi trimise la alți utilizatori prin Gmail.

Recomandat
Lasă Un Comentariu