Principal » Internet » Un răspuns simplu la întrebare, de ce contactele din Gmail sunt atât de slabe

Un răspuns simplu la întrebare, de ce contactele din Gmail sunt atât de slabe

Internet : Un răspuns simplu la întrebare, de ce contactele din Gmail sunt atât de slabe

Știu oameni mici care nu au obiecții de a contacta în Gmail. Am menționat mai multe despre contactele și defectele lor destul de recent, cu ocazia combinării serviciilor de către Google.

Dacă cineva nu știe care este problema, îți amintesc că Gmail a fost echipat cu un mecanism care contactează contactele nu numai din agenda de adrese, ci și de la vertebrele create pe Google+. Acest lucru se întâmplă chiar și atunci când nu cunoaștem adresa lor poștală. Din păcate, este egal cu faptul că toată lumea care ne are în cercuri ne poate trimite un e-mail. Desigur, este posibilă modificarea acestei setări și a împiedica astfel de persoane să ne trimită mesaje, dar totuși trebuie să știți cum să o faceți, ceea ce pentru utilizatorul standard poate fi o problemă.

Dacă cineva a uitat, a fost acum 3 ani pentru a actualiza automat contactele de date ale Gmail care sunt descărcate de la Google+. Să nu mai vorbim de schimbarea contactelor ascunse, pe care unii oameni nici măcar nu le cunosc cum să le găsească.

Lista de Grengi este lungă și pentru că oamenii preferă să externalizeze cu ei, am putea observa un schimb interesant de Twitter între un utilizator Twitter și Kevin Fox, care a creat o interfață pentru Gmail. Afectate pur și simplu o întrebare a răspuns pe scurt că contactele au fost ultima pe o listă lungă de lucruri care trebuie implementate.

Explicația este atât de interesantă încât Beta Gmail a fost pusă la dispoziție în aprilie 2004, ceea ce oferă zece ani pentru a verifica ceea ce utilizatorii așteaptă utilizatori și a intra în schimbările corespunzătoare în locul unei răsturnări a ceea ce a lucrat. Poate, totuși, Google decide odată să se întoarcă la soluții bune. La început, ar putea restabili Google Reader.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu