Principal » Internet » Creative Promoții 'A pentru Crăciun: Căștile Aurvana Platinum pentru jumătate și alte ocazii

Creative Promoții 'A pentru Crăciun: Căștile Aurvana Platinum pentru jumătate și alte ocazii

Internet : Creative Promoții  'A pentru Crăciun: Căștile Aurvana Platinum pentru jumătate și alte ocazii

Oamenii care sunt încă în căutarea pentru o idee de cadou sau care doresc să facă plăcere de Crăciun, poate fi interesat de oferta Creative. În magazinul oficial online, producătorul a pregătit promoții interesante, printre altele, pe căști, difuzoare Bluetooth și cărți de sunet pentru jucători. Unele dintre produse sunt doar puțin mai ieftine, dar în unele cazuri de ofertă sunt foarte interesante și merită în primul rând să se uite la.

Vizitarea unei pagini cu toate ofertele, opusul pe căștile Aurvana Platinum este în primul rând. Înainte de Crăciun, prețul lor a fost redus cu 57 la suta, care acum trebuie să plătească acum PLN 559 - prețul obișnuit în magazin oficial este mai mică de 1300 de zloti. Această căștile fără fir pilot oferă creative 'A, care sunt echipate cu traductoare de 50 de milimetri, reducerea activă a zgomotului și cotația creativă, datorită căruia utilizatorii pot juca muzică din aceeași sursă pentru mai mult de un căștile.

[1/2 Creative Aurvana Platinum, Sursa: Materiale de presă creative.

Ofertele oferă, de asemenea, promovarea pentru difuzorul de aer pentru etapa de creație wireless, care de către producător se numește o bandă de sunet. Dispozitivul este echipat cu un modul Bluetooth, intrare AUX și portul USB, la care vă puteți conecta, de exemplu, Pendrive 'A cu muzică. Bateria încorporată permite 6 ore de muncă, iar puterea de vârf este de 20W. Dispozitivul are un bas profund. Aerul de etapă a fost redus de la 215 din 171 zloți, dar notă - în set, fără o taxă suplimentară, vom primi, de asemenea, căștile HITZ MA500 (alb sau negru), al cărui preț de vânzare recomandat este 214 Zlotries. Datorită ofertei festive, în practică, vom primi două produse pentru un preț mai mic de la oricare dintre ele numai dincolo de promovare.

Mai multe seturi au fost create și într-un mod similar. Aceleași căști HITZ MA500 va merge, de asemenea, pentru oricine care decide să cumpere Placa de sunet Omni Surround 5.1 și GigaWorks T40 Series III (prin calea supraevaluată la 519 la 649 zloți). Alte telefoane vor fi, de asemenea, incluse în sunetul creativ de difuzoare irar sau Blasterx Katana. În cazul celor din urmă, veți fi furnizați Sound Set Blasterx H5, care este evaluat la mai puțin de 570 zloți.

Interesat de oferte trebuie să se grăbească. Spre deosebire de cele mai multe promoții, pe care le-am scris până acum, reducerile în magazinul creativ se aplică numai la 16 decembrie. Este demn adăugând că cu ocazia Crăciunului, producătorul se extinde timp la returnarea produselor, care pot fi utile în cazul în care se dovedesc cadouri unpown. Cumpărătorii pot să le returneze până la 31 ianuarie 2019.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu