Principal » Android » Proiectul rebel1.6.1

Proiectul rebel1.6.1

Android  : Proiectul rebel1.6.1

Rebel Design este o aplicație, datorită căruia puteți descoperi cafenele noi și puteți cumpăra cafea de înaltă calitate la prețuri mai mici. Programul este destinat utilizatorilor serviciului de proiect rebel. Utilizatorii noi de aplicații au garantat prima cafea gratuit.

Creatorii proiectului Rebel se concentrează pe sprijinirea unei cafenele care nu aparțin rețelelor mari de cafenele. Și doriți să vă treziți interesul pentru puburile mai mici de acest tip în care vă puteți bucura de o cafea bună, constantă diferită de rețele. Aplicația mobilă este un element-cheie al proiectului, vă permite să efectuați achiziții și să căutați cafenele din zonă. Înainte de ao folosi, creați un cont: utilizând o adresă de e-mail sau un cont Facebook.

Următorul pas va fi completarea contului nostru cu punctele rebele, iar prețurile acestora sunt PLN 35, PLN 65 și PLN 99, respectiv. În funcție de prețul pachetului selectat, o cafea va fi mai mică, vom plăti mai puțin de PLN 6 în cel mai scump pentru cappuccino și pentru espresso mai puțin de 4 zloți. Vom adăuga puncte atât pe site-ul web al proiectului, cât și pe utilizarea unei aplicații mobile.

Cu puncte de rebel de top-up, găsiți pe hartă în aplicația Suntem interesați de noi, alegeți cafeaua disponibilă și afișați serviciul dvs. smartphone cu aplicația activată. Valoarea cafelei (convertită în puncte rebel) va fi dedusă din contul nostru.

Programul este ușor de utilizat, iar haina sa grafică corespunde celor mai recente tendințe de design pentru Android. Aplicații există întârzieri minore în citirea conținutului hărții și a fotografiilor de cafea servite în spații individuale, dar acest lucru nu este deosebit de probleme.

Recomandat
Lasă Un Comentariu