Principal » Internet » Proiectul de electroliză - mult mai rapid Firefox datorită muncii în multe procese

Proiectul de electroliză - mult mai rapid Firefox datorită muncii în multe procese

Internet : Proiectul de electroliză - mult mai rapid Firefox datorită muncii în multe procese

Deși în conformitate cu multe statistici, cel mai popular browser web este Internet Explorer sau Chrome, nu puteți uita de Mozilla Firefox. Acest lucru este datorită acestui browser de internet în timpul său a suferit un fel de metamorfoză, datorită ERA Internet Explorer sa încheiat. Acum, participarea ei nu mai este o astfel de spectaculos, dar fără îndoială, acest lucru este un browser ale cărui opțiuni care permit personalizarea sunt foarte extinse și tăiat concurența (și, desigur, atunci când lumina zilei a văzut o versiune nouă a operei). Cu toate acestea, viteza operației Firefox este încă în mod constant. Prescripția este de a fi Electroliza, care este deja cunoscut de ceva timp, și care introduce un loc de muncă în multe procese. Pe blogul său, Bill McCloskey, unul dintre oamenii implicați în browser informează de ce sa decis proiectul de electroliză, de ce este atât de important, și ce avantaje specifice pot aduce.

Cea mai importantă schimbare este să fie o creștere semnificativă a productivității pentru utilizatorul însuși. În timp ce Firefox nu are probleme cu viteza de descărcare și de redare, ea poate fi criticată mult în ceea ce privește capacitatea de reacție - nu veți găsi acest cuvânt în dicționarele limbii poloneze, dar descrie pe scurt ceea ce este cel mai important, așa că viteza răspunsului la software-ul utilizatorului. Cu aceasta există o problemă clară, deoarece de exemplu. Deschideți filele noi în fundal Creează un moment "este " Vizualizarea în prezent, doar animațiile foarte bune sunt închiderea / deschiderea cardurilor, și efectele, derularea netedă activată în mod implicit pentru ceva timp nu sunteți întotdeauna de acord cu numele de acest lucru opțiune. Bineînțeles, nimeni nu a menționat problemele, mult mai mult depinde de echipament, deoarece Firefox este puternic dependent de el. Recunosc că nu am putut duce la interfața pentru a lucra fără probleme pe laptopul meu cu cardurile grafice Intel sau Nvidia și pentru mulți mai slabi cu Radeon pur și simplu. Modificările pentru îmbunătățirea acestei situații au fost deja făcute și au durat de peste doi ani ca parte a proiectului Snappy.

Din păcate, nu toate problemele au fost eliminate și aici este ajutorul de a veni în multe procese. Soluția actuală bazată pe operația multithreadată determină executarea codului JavaScript pe pagină este capabilă să blocheze operațiile chiar și cu aceeași interfață, care doar vine la senzații neplăcute în timpul navigării. Soluția este de a transfera aceste sarcini pentru a separa procesele, astfel încât acesta va afecta numai conținutul site-ului în sine. Problema utilizării memoriei apare aici, atât de bine cunoscută utilizatorilor cromi care utilizează în mod activ mai multe carduri. Programatorul în nota lui explică faptul că într-adevăr nu ar trebui să fie ceva serios, deoarece multe date pot fi partajate între diferite carduri în cache read-only (NP. JavaScript, imagini, stiluri CSS). Un punct de referință pentru 50 de carduri deschise care compară soluția curentă cu una nouă arată că utilizarea memoriei poate avea doar un apetit minim mai mare. Desigur, multe sunt încă de făcut.

Noua soluție trebuie, de asemenea, să îmbunătățească siguranța browserului. Datorită acesteia, fiecare din cărți și fiecare proces va fi capabil să fie izolate și de lucru în sandbox. În timp ce marchează în nota sa, autorul nu poate izola cu adevărat un proces existent, dar datorită funcțiilor extinse de chiar aditivi (care sunt o mare măsură de rezistență la Firefox) nu ar putea fi prea restrictive. În soluția țintă, procesele privind conținutul siturilor trebuie izolate și, dacă este necesar, contactați procesul principal și numai acest lucru va putea efectua operațiuni specifice după verificare dacă sunt în siguranță. Ca rezultat, va fi posibilă impunerea unei casete de nisip foarte restrictive. Desigur, nu puteți uita de stabilitate. Deși, potrivit ultimului test, hardware-ul lui Tom este utilizatorii Firefox "oferă utilizatorilor de cel mai mic eșec, dar când în cele din urmă vor fi totul. Datorită separării, suspendarea unui singur card nu va afecta altul, browserul va informa pur și simplu despre eșecul din locul dvs.

Utilizați testul de utilizare la 50 de carduri deschise

În partea următoare a articolului, putem învăța cum funcționează totul. Toată lumea poate verifica cum funcționează Firefox în multe procese. Doar descărcați versiunea de noapte (deja echipată cu o nouă interfață Australis), apoi activați opțiunea de testare prin mutarea proprietății browserului.tab-uri.Remote pe TRUE în setările avansate (disponibil la aproximativ: config). Ramane doar pentru a porni din nou browser-ul și după aceea privire la marcajele de carduri - cei care lucrează în procese separate sunt subliniate.

Evaluarea mea va fi, desigur, subiectivă, dar permiteți-mi să spun că după activarea acestei funcții de browser, funcționează așa cum ar fi trebuit să fie mai mult timp. Din păcate, există încă probleme cu stabilitatea, mulți dintre aditivii disponibili și foarte populari nu funcționează corect. Activarea funcției se poate deteriora, de asemenea, profilul utilizat în prezent, de aceea este recomandat pentru a crea un nou, separat pentru testarea acestei funcții. Când merge la o eliberare stabilă? Nu este încă cunoscut. Cu toate acestea, sper că, cât mai curând posibil, pentru că această schimbare oferă Firefox complet nou "experiență utilizator".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu