Principal » Internet » ProjectQ - Perfect placa de baza pentru Hackingosha

ProjectQ - Perfect placa de baza pentru Hackingosha

Internet : ProjectQ - Perfect placa de baza pentru Hackingosha

De când în 2006, Apple în computerele sale a început să folosească arhitectura Intel, un zid a turnat un perete care împiedică începerea sistemului OS X pe un alt producător sau o mașină de ferestre pe o mașină mac. În timp ce în acest din urmă Apple a se ajuta (Boot Camp), el face totul, cum ar fi o latură juridică și tehnologică pentru a face dificilă pentru a face dificilă. Desigur, nu există lipsă de daredevils care încearcă să lucreze în jur, fără a plăti pentru posibile consecințe juridice. Intrarea unuia dintre ele a fost pe TechSpot.

La începutul anului, a început o campanie quo pe Kickstarter, al cărei scop a fost de a dezvolta și produce placa de bază pentru un computer pe care poate fi instalat fiecare sistem de operare. Startul producției nu a fost un proiect de succes și susținerea săptămâni de așteptare pentru copii lor, dar se pare că primele obstacole au fost deja învins. Pentru a nu împărți soarta producătorului de psystar sau german de computere perpc, quo-ul este ucis de faptul că o placă cunoscută sub numele de proiectq perfect (ceea ce înseamnă în principiu "mai bună decât altele ") potrivită pentru hacktoinosha (computer cu OS X Nu sunt produse de Apple)

..

Dar, tot ce trebuie să faci este să privim la subansamblurile - de la Ethernet la același controler de OHCI pentru FireWire, pe care o putem găsi în PRO PA, totul ar trebui să funcționeze fără probleme sub controlul OS X. La acest lucru, a fost adăugat fondatorul deschis EFI.

ProiectQ

Placa Z77MX-QUO-AOS a fost produs de Gigabyte și este demn de remarcat aici că acest producător a ajutat deja comunitatea Hackinosh

..

Cu toate acestea, Projeq merge mai departe un alt pas.

O placă cu dimensiuni tipice de Micro-ATX se bazează pe un raport anual deja Intel Z77 PCH (a fost proiectat într-un an în urmă), dar există o șansă ca modelele mai noi apar la care vor fi instalate procesoare din linia Haswell. Deocamdată, Socket LGA1155 vă permite să montați Podul Sandy și layout-urile de la Ivy Bridge. De asemenea, găsim 4 prize USB 3.0, 10 prize USB 2.0, FireWire 400/800, Două porturi Thunderbolt / Mini DisplayPort, DVI, Card de rețea Gigabit Intel 82574L și sunet sunet REALTEK ALC 892. În patru SIPS DIMM pot fi plasate până la 32 GB RAM-U. Setul este completat de 6 sloturi SATA, PCIe X16 și X8 cu posibilitatea de a monta plăci grafice în sistemul SLI (implicit avem sistemul Intel HD4000) și X1 PCIE pentru componente, cum ar fi Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Instalarea OS X Mavericks descrisă în articolul citat nu este fără probleme, dar necesită mult mai puțin combinație decât pe alte platforme. Se pare interesant pentru acest preț compararea mașinilor. Dacă proprietarul decide să lipsească Wi-Fi și Bluetooth, computerul cu locuința va costa același lucru cu Mac Mini cu aceeași specificație. Cu toate acestea, dacă vă decideți asupra "prindeți " 27-inch Imaca poate economisi aproximativ 400 de dolari. Rețineți, totuși, că posibilitatea înlocuirii componentelor este neprețuită

..

Pe de altă parte, nu știți niciodată dacă o altă actualizare nu va strica ceva din nou.

Problema legalității unei astfel de soluții rămâne. Atunci când decideți să rupă sistemul de OS X achiziționat legal EULA, nu expunem la răspundere penală, dar producătorul de software poate să vină la drepturile sale pe un drum de drept civil. Până în prezent, numai cazurile sunt cunoscute atunci când Apple a urmărit producătorii de cloni Maków. comunitate Hackinosh se simte nepedepsiți, deși în multe țări (inclusiv în Polonia) legalitatea acestor activități este considerată îndoielnică.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu