Principal » Gaming » Project Cars 2 - deja în spatele colțului ...

Project Cars 2 - deja în spatele colțului ...

Gaming  : Project Cars 2 - deja în spatele colțului ...

Prima parte a mașinilor de proiect sa întâlnit cu opinii destul de măgulitoare, deși ideea unui joc în care totul este deja descoperit imediat după lansarea nu toată lumea a plăcut. Acest îndrăzneț, deși în retrospectivă ideea nereușită a făcut mulți jucători destul de repede de la joc. Face partea nouă pentru a repara erorile prototipului?

Se pare că da, pentru că, potrivit creatorilor, fiecare aspect al jocului a fost îmbunătățit împotriva prototipului. Deși putem începe încă o carieră de la orice nivel, dar ceilalți vor trebui să se deblocheze în ordinea corectă. Din păcate, pentru o clipă, nu știm ce relație vom avea cu echipa aleasă și dacă vom fi capabili să creăm propriile noastre, dar dacă creatorii ascultă fanii lor, ei ar trebui să țină seama de dezvoltarea acestui aspect.

De remarcat este, printre altele, sistemul live Track 3.0, datorită căreia putem schimba complet fața unui anumit traseu, și acest lucru, la rândul său, ne va face să ne plictisiți atât de repede. Sistemul menționat mai sus este, de asemenea, responsabil pentru formarea unei bătăi pe pistă. Acestea, la rândul lor, au un impact enorm asupra cursei cursei, chiar și atunci când soarele se va întoarce din spatele norii. Acest sistem seamănă cu acesta, folosit în Forza Motorsport 6, unde să intri într-o băltoacă la viteză maximă, de obicei se termină cu acvaplanare.

Racirile din afara pistei sunt, de asemenea, interesante. Da, toate unguentele mitingurilor au fost adăugate la proiectul Cars 2, care extinde semnificativ posibilitățile și face ca fiecare iubitor de curse și mitinguri să găsească ceva pentru ei înșiși.

Desigur, corpul de iluminat grafic sa îmbunătățit, deși merită menționat faptul că prima parte a fost extrem de avansată în acest subiect. Modelele de mașini sunt frumoase și detaliate, efectele meteorologice și de această dată o impresie imensă, iar efectele de iluminare și moleculare au un nivel ridicat. Desigur, pentru a vedea toate acestea, echipamentul puternic va fi necesar sau cea mai recentă consolă.

Premiera este anunțată pe 22 septembrie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu