Principal » Gaming » Project Cars 2 - Fără erori predecesor?

Project Cars 2 - Fără erori predecesor?

Gaming  : Project Cars 2 - Fără erori predecesor?

Deja în câteva zile, o altă ediție a jocului de mașini de proiect va debuta. Creatorii sunt mândri să menționeze că jocul a fost creat împreună cu jucătorii și în conformitate cu instrucțiunile lor. Se pare că, mai târziu, plângerea nu va fi nefondată, pentru că am decis să facem jocul pe noi înșine. Dar dacă vor exista motive să se plângă?

Poate că nu, pentru că, potrivit creatorilor, practic fiecare aspect al jocului a fost îmbunătățit împotriva prototipului. Deși putem începe încă o carieră de la orice nivel, dar ceilalți vor trebui să se deblocheze în ordinea corectă. Din păcate, pentru o clipă, nu știm ce relație vom avea cu echipa aleasă și dacă vom fi capabili să creăm propriile noastre, dar dacă creatorii ascultă fanii lor, ei ar trebui să țină seama de dezvoltarea acestui aspect.

De remarcat este, printre altele, sistemul live Track 3.0, datorită căruia putem schimba complet fața unui traseu dat și acest lucru, la rândul său, ne va face plictisit atât de repede. Sistemul menționat mai sus este, de asemenea, responsabil pentru formarea unei bătăi pe pistă. Acestea, la rândul lor, au un impact enorm asupra cursei cursei, chiar și atunci când soarele se va întoarce din spatele norii. Acest sistem seamănă cu acesta, folosit în Forza Motorsport 6, unde să intri într-o băltoacă la viteză maximă, de obicei se termină cu acvaplanare.

Racirile din afara pistei sunt, de asemenea, interesante. Da, toate unguentele mitingurilor au fost adăugate la proiectul Cars 2, care extinde semnificativ posibilitățile și face ca fiecare iubitor de curse și mitinguri să găsească ceva pentru ei înșiși. Vorbesc în primul rând despre RallyCross, care devine recent din ce în ce mai popular.

Desigur, corpul de iluminat grafic sa îmbunătățit, deși merită menționat faptul că prima parte a fost extrem de avansată în acest subiect. Modelele de mașini sunt frumoase și detaliate, efectele meteorologice și de această dată o impresie imensă, iar efectele de iluminare și moleculare au un nivel ridicat. Desigur, pentru a vedea toate acestea, echipamentul puternic va fi necesar sau cea mai recentă consolă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu