Principal » Internet » Descărcător progresiv2.10

Descărcător progresiv2.10

Internet : Descărcător progresiv2.10

Descărcător progresiv este un instrument gratuit pentru fișierele de descărcare în masă cu opțiunea de a determina programul și limitele de transfer.

Programul are o interfață simplă, intuitivă prin care putem adăuga și șterge, precum și materialele monitorizate descărcate din rețea. Folosind o bara laterală, utilizatorul poate vizualiza toate materialele sau limitează previzualizarea la colectarea în prezent, suspendată, completă, în așteptare etc. De asemenea, puteți adăuga filtre, care este utilă atunci când lucrați cu mai multe date. Puteți vedea jurnalele de la descărcare după selectarea unui anumit fișier din listă.

Folosind panoul Preferințe, putem schimba locația implicită pentru fișierele descărcate, le putem interzice după descărcarea, precum și pentru a determina ce principiu trebuie să faceți o actualizare progresivă descărcătoare. Programul poate capta suplimentar toate legăturile din clipboard cu extensiile specificate în preferințe. În setările, puteți specifica, de asemenea, cum să arătați descărcarea fișierelor cu erori sau după descărcarea Mac va fi dezactivată și de la ce servere de oglindă, programul poate folosi pentru a accelera descărcarea descărcării.

În plus, programul vă poate păstra parola și poate utiliza tasta SSH la autorizare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu