Principal » Internet » Warehousing Software

Warehousing Software

Internet : Warehousing Software

Un program de depozitare poate îmbunătăți în mod semnificativ depozitarea. Datorită acestui tip de aplicație, cunoaștem întotdeauna statutul de produse specifice, putem gestiona cu ușurință vânzări și comenzi. Avantajele acestui tip de aplicare sunt incontestabile, dar ce instrument? 

Începem revizuirea programelor de depozitare de la WF-MAG Vânzarea și revista, Un instrument bine-cunoscut care permite nu numai să gestioneze depozitul, ci și să vândă. Programul are module care vă permit să inventarului, să definiți produsele necesare pentru producție, precum și modulul CRM și funcția de a crea declarații și statistici extinse. 

Subiectul Gt Aceasta este oa doua remarcă care combină funcțiile programului de depozitare și vânzări. Vă oferă posibilitatea de a efectua liste de bunuri, servicii, ambalare, vă oferă posibilitatea de a gestiona ordinele și de a avea suport pentru imprimante și case de marcat fiscale. 

Serviciu de vânzări Acest program cu funcții extinse de vânzări, dar are și un modul care permite gestionarea depozitului. Programul are multe funcții și instrumente care pot fi verificate prin descărcarea versiunii de încercare. 

Toate aplicațiile sunt disponibile pe site-ul nostru ca programe de încercare sau demo. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu