Principal » Internet » Program pentru a schimba ip

Program pentru a schimba ip

Internet : Program pentru a schimba ip

Dacă doriți să vă ascundeți identitatea pe Internet? Trebuie să schimbați IP-ul. Cum să o facă?  Cel mai bine este să utilizați programul de tip VPN. 

Aplicația VPN este utilizată pentru a masca IP-ul real prin conectarea la site-uri web sau alte servicii de internet folosind servere împrăștiate în diferite părți ale lumii. Tehnologia VPN dă impresia că suntem în locuri diferite din lume. Alegem o mulțime de programe pentru a schimba ip de către VPN, dar majoritatea sunt plătite. Din fericire, există excepții. Aici sunt aplicații gratuite. 

Cyberghost VPN

CyberGhost VPN este un instrument gratuit, dar care conține anunțuri (adware) care sunt afișate atunci când se utilizează Internetul prin VPN. Conexiunea prin VPN în versiunea gratuită poate dura 6 ore, în timpul timpului, putem descărca 1 GB de date. Versiunea plătită nu are astfel de restricții.

În plus față de aceste inconveniente, aplicația are aceleași avantaje: funcționează eficient, are o interfață convenabilă, este ușor de utilizat chiar și pentru un utilizator neexperimentat. 

Dacă limitele acestei aplicații sunt prea supărătoare pentru dvs., verificați OpenVpn Program distribuit sub licență Freeware.

Recomandat
Lasă Un Comentariu