Principal » Android » Program pentru crearea de partiții

Program pentru crearea de partiții

Android  : Program pentru crearea de partiții

Doriți să împărțiți o nouă unitate pe partiții? Sau poate că trebuie să schimbați și să măriți partiția cu Windows? Iată programe care au oportunități mai mari decât managerul de disc al sistemului. 

Drumurile pentru a crea o partiție sunt două - puteți sau pariați pe aplicațiile pornite în sistemul de operare sau pe instrumentul Live CD, porniți când porniți sistemul (de pe un CD, DVD sau un suport de memorie Pendrive sau o unitate portabilă).

Merită să ne amintim că operațiunile de unitate de disc sunt mai complicate. Procesul poate dura mult timp, iar modificările pot afecta structura fișierelor stocate pe disc, deci merită o copie de rezervă a celor mai importante date înainte de a utiliza următoarele aplicații.

Programe Windows

Partition Wizard Home Edition Acesta este un program gratuit, relativ simplu pentru crearea de partiții și alte tipuri de manipulare a discurilor. Avantajul programului este o licență gratuită, un serviciu simplu, suport pentru mai multe formate și discuri până la 2 TB inclusiv. O funcționalitate similară oferă un alt program gratuit, Asistent de partiție aomei. Avantajul său este versiunea limbă poloneză care facilitează crearea de partiții.

Dacă aplicațiile gratuite nu corespund cerințelor dvs., puteți verifica programul comercial. Paragon Partition Manager profesional Acest produs este un cunoscut Software Paragon Software, distribuit în versiunea demo. Are multe caracteristici avansate și este stabil, deși pentru unii utilizatori începători pot fi complicate. Înainte de a cumpăra, puteți verifica versiunea demo. Programul este, de asemenea, disponibil în versiunea gratuită Paragon Partition Manager 12 Free.

Live CD

Unul dintre cele mai populare programe de creare a partiției este Open Source ' Gparted, care pot fi înregistrate pe un disc sau să salveze pe o pendrive și să înceapă în timpul pornirii sistemului. După începerea aplicației, putem efectua operațiuni de disc într-o interfață grafică. Aplicația permite atât crearea unor noi partiții, cât și modificarea existenței: dimensiunea sau copierea schimbării. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu