Principal » Internet » Program pentru crearea și editarea PDF

Program pentru crearea și editarea PDF

Internet : Program pentru crearea și editarea PDF

Am subliniat deja în mod repetat că în prezent fișierele PDF sunt cele mai populare medii de documente disponibile nu numai pe Internet. În acest format, documente, facturi, facturi, contracte și multe, multe altele sunt înregistrate. Nimic nu este ciudat că programul de navigare, creare și editare a acestui tip de fișiere este o componentă software obligatorie.
În acest tip, programul ar trebui să echipeze practic toți utilizatorii, nu numai cei care trebuie să facă față documentelor PDF în fiecare zi. Chiar și un începător, din când în când trebuie să creeze acest tip de document, de exemplu. Pentru a trimite un CV ca răspuns la o ofertă de muncă sau un contract pentru un nou angajator. Ei bine, dar ce program folosește serviciul a fost ușor și efectele muncii satisfăcătoare?
Unul dintre cele mai populare programe de creare și editare a fișierelor PDF este un program PDFCREATOR. Potrivit multor utilizatori, aceasta este o aplicație excelentă pentru oricine trebuie să salveze fișiere în format PDF. Acesta este un text de schimbare a formatelor în gata pentru a imprima un document. Mai mult, dacă vrem să trimitem o informație pe cineva care să nu fie schimbată (de ex. Semestrul de lucru sau contract) Utilizând programul PDFCREATOR, putem proteja conținutul înainte de posibilitatea schimbării, editării, eliminării fragmentelor etc.

Funcționarea programului este foarte simplă, iar ceea ce trebuie să fie limitat la abilitățile de masterare

..

imprimare. Programul acționează ca o imprimantă virtuală la care fișierele gata de salvare sunt trimise în format PDF. Tot ce trebuie să faceți este să instalați un program care va fi semnat în sistem ca imprimantă virtuală. Apoi creăm orice document, de exemplu. În editorul de text sau foaia de calcul, și apoi un document gata "Print " selectând programul PDFCREATOR. Desigur, furnizați informații de bază, cum ar fi titlul documentului, data, numele sau datele.
După finalizarea procesului, putem afișa un fișier PDF în browser și putem evalua dacă totul a fost corect "imprimat ". Este adevărat că programul PDFCREATOR nu are interfață poloneză, dar serviciul său este foarte simplu și chiar și utilizatorii începători se vor ocupa de toate opțiunile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu