Principal » Internet » Program pentru crearea și editarea filmelor

Program pentru crearea și editarea filmelor

Internet : Program pentru crearea și editarea filmelor

Pentru mulți oameni, un computer nu este doar un instrument de lucru, ci și chiar mai presus de toate echipamentele multimedia cu accentul principal pe filme. Mai mult, dacă cineva nu numai că urmărește, dar creez filme, ar trebui să vă echipați cu software-ul potrivit.
Este adevărat că putem găsi o mulțime de programe de editare și creare a filmelor, dar este fie plătit și complicat de utilizat sau gratuit, simplu, dar oferă prea puține funcții. O măsură ideală și un compromis este un program VirtualDub. Este un program complet gratuit, dar oferă o gamă largă de funcții interesante, atât pentru creatorii novice, cât și utilizatorii avansați.

VirtualDub este un instrument extrem de interesant pentru procesarea și compresia materialelor video, care în ciuda dimensiunilor mici oferă mari oportunități. Programul funcționează, printre altele, cu fișiere stocate în formate MPEG, AVI și DivX, dar dacă nu este suficient, datorită alegerii propriilor dvs. capabilități de program extern sunt extinse. Una dintre funcțiile de bază ale programului este abilitatea de a tăia orice cadru din film și de ao exporta într-un fișier grafic.
În plus, utilizatorii pot extrage coloana sonoră și o pot salva în format WAV. Desigur, această muzică poate fi convertită în mod liber, de exemplu. Pentru formatul MP3 cu un alt program extern - un program de acest tip poate fi descărcat de la departamentul nostru Ediția audio. Program VirtualDub Permite partajarea și combinarea filmelor, eliminarea fragmentelor indicate, aplicând efecte simple (blur, ascuțire etc.) și schimbarea formatelor audio și video. Dacă funcțiile de bază nu sunt suficiente, numeroși aditivi și așa-numiți pot fi găsiți în rețea. Plugin-uri care extinde și mai mult posibilitățile programului prezentat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu