Principal » Internet » Programul de scanare - Ce să alegeți?

Programul de scanare - Ce să alegeți?

Internet : Programul de scanare - Ce să alegeți?

Cu ceva timp în urmă, având un scaner a fost o sursă de mândrie, iar astăzi, toată lumea are un dispozitiv multifuncțional avansat în casa sau biroul său, care nu numai că poate imprima, copia, dar, de asemenea, scanați orice materiale. La fel se întâmplă așa ceva, chiar și echipamentul avansat fără software adecvat este pur și simplu inutil. Să alegem cum să alegem un program de scanare.
Programul de scanare este de obicei adăugat la imprimantă, dar dacă ne așteptăm la un astfel de instrument pentru ceva mai mult, ar trebui să fim interesați de software-ul extern. Imaginați-vă că nu trebuie să prescriem un document sau o carte scanată, avem ocazia să o editați, să copiați, să ștergeți fragmentele selectate etc. Este imposibil? Desigur, este posibil să instalați un program de scanare OCR, de exemplu. Omnipage profesionist.
Aceasta este o versiune de testare a unui program extrem de popular, a cărui sarcină principală este de a recunoaște textul din documente care nu se poate modifica, precum și scanări într-o varietate de formate grafice, și de a le converti la forme care se pot modifica. Aceasta înseamnă că putem scana orice document, apoi îl editați în programul dvs. de text preferat. Omnipage profesionist, Ca și alte programe de acest tip, funcționează pe baza recunoașterii caracterului optic, care, într-o simplificare ridicată, constă în recunoașterea caracteristicilor caracteristice ale personajelor, precum și segmentarea imaginii.

După ce a recunoscut marca, programul atribuie un simbol predefinit în baza de date. Dacă calitatea imaginii este ridicată (în principal despre scanările de documente - de preferință în rezoluția de peste 200 dpi), textul recunoscut convertit în forma editabil este practic fără erori. Avantajele programului includ, printre altele, interfața foarte clară și intuitivă, care nu va provoca probleme chiar și pentru utilizatorii novici și neexperimentați. Toate documentele deschise sunt grupate în file separate, iar opțiunile de configurare necesare au fost plasate în casete de dialog speciale și un meniu tradițional.
Program Omnipage profesionist de asemenea, are o documentație foarte extinsă, astfel încât să putem cunoaște util, deși nu este vizibil la prima vedere. Cererea este pusă la dispoziție pe principiul unei licențe de testare de 15 zile. Nu este prea mult, dar este suficient să testați toate opțiunile și accesoriile disponibile în program. Serviciul este destul de simplu și este limitat la pornirea programului și selectați opțiunile de scanare corespunzătoare. Dacă aveți deja documente scanate pe computer, doar le deschide folosind OmniPage Professional - de obicei, expuse la fișiere trageți la fereastra programului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu