Principal » Internet » Un program de scriere, un editor de text gratuit - ce să alegeți?

Un program de scriere, un editor de text gratuit - ce să alegeți?

Internet : Un program de scriere, un editor de text gratuit - ce să alegeți?

Dacă cineva lucrează în mod regulat pe computer, ar trebui să investească într-un pachet de birou profesional cu un editor de text sau o alternativă gratuită. Cu toate acestea, dacă folosim un computer rar și din când în când, trebuie să scriem ceva, merită să alegeți un simplu și, bineînțeles, o alternativă gratuită.
Uneori nu merită să instalați programe mari cu o multitudine de funcții și aditivi pe care nu le vom folosi niciodată oricum. Apoi, alternativa ideală sunt simple, mici și, desigur, editori de text gratuit. Un exemplu poate fi Abpeword, Aceasta este o foarte simplă de utilizat, un editor de text complet gratuit, care este o alternativă destul de interesantă față de Office și Componenta Word. Cel mai mare avantaj al programului este o licență complet gratuită și deschisă. În ciuda licenței gratuite, Abpeword nu are lipsă, practic toate cele mai populare formate de fișiere și oferă o serie de funcții care îndeplinesc cerințele utilizatorilor chiar exigenți. Deja la început, puteți vedea că creatorii au modelat pe cei mai populari concurenți - interfața este intuitivă și reamintește cel din cuvântul popular.

După descărcarea și instalarea programului Abpeword, În timp ce nu avem un alt editor de text, toate fișierele text și documentele vor fi integrate automat cu instrumentul nou instalat. După ce a pornit programul la ochii noștri, o interfață în poloneză va fi eliberată cu un aspect pe care îl cunoaștem, printre altele, de la versiunile mai vechi ale Microsoft Word sau o alternativă gratuită la LibreOffice. Chiar dacă utilizatorul nu a avut contact cu aceste programe, se va găsi cu ușurință în numeroase opțiuni și opțiuni de configurare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu