Principal » Software » Programul de redare a muzicii - Prezentare generală

Programul de redare a muzicii - Prezentare generală

Software  : Programul de redare a muzicii - Prezentare generală

Oferta de aplicație de redare a muzicii este extrem de bogată, deci ajutați-vă să alegeți cele mai bune. 

Dacă apreciați funcționalitatea clasică, va fi una dintre primele alegeri Winamp - Un program de cult care nu este încă dezvoltat. Din fericire, ultima versiune este încă pe deplin funcțională. Winamp 5.65 Este disponibil în versiune Lite și Deplin. În primul caz, fișierul de instalare este mai mic, dar programul are o ușoară funcții. Aceasta este o propunere pentru utilizatorii computerelor mai vechi sau de persoane care vor folosi programul doar pentru a juca muzică. Winamp are o mare funcționalitate suplimentară - vizualizare, suport pentru podcast-uri, streaming media și piei. 

Pe polul opus este FOOOBAR 2000 - În versiunea de bază, un player muzical extrem de simplu, cu posibilitatea de a juca diverse fișiere audio. Programul este complet configurabil și puteți schimba aspectul său aproape în orice mod. Există multe piei pe Internet care fac un program FAOBARA care arată modern. 

O aplicație puțin mai puțin populară este Alsong - Un player muzical clasic, în apariția interfeței aproape de Winamp. Programul se ocupă de fiecare format de muzică populară și are o bibliotecă largă de versuri cântece care pot fi verificate în timpul redării muzicii.

Jetaudio Este un player muzical care își ispitește funcționalitatea, dar spre deosebire de mulți concurenți - nu este gratuit. Versiunea completă, echipată cu toate funcțiile și efectele de decodare, cum ar fi BBE costă 29 de dolari. Din fericire, ediția gratuită de bază are o funcționalitate completă a jucătorului, astfel încât să vă puteți recomanda. Singurul dezavantaj grav poate fi lipsa de polonizare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu