Principal » Internet » Programul de redare a filmului RMVB

Programul de redare a filmului RMVB

Internet : Programul de redare a filmului RMVB

RMVB este una dintre formatele de filme cu care ne putem întâlni adesea pe web. Avantajul său de bază nu este o dimensiune mică în comparație cu filmele în calitate similară stocată, de exemplu, ca avi sau divx sau xvid. Din păcate, nu nici un jucător video cunoscut nu agățat de formatul RMVB. Mai jos este o descriere a software-ului, datorită căruia nu veți avea niciodată probleme de a juca filme RMVB.

Pachet Alternativa reală. Acesta este un set de codecuri utile conectate la un player simplu Media Player Classic. Întregul nu ia o mulțime de spațiu pe disc și datorită cerințelor hardware mici pot fi instalate chiar și pe un computere ușor mai vechi. În set vom găsi codecuri care vă permit să jucați fișiere realmedia în RA, RPM, RM, RAM, RMVB, RPX, SMI, SMIL, RT și RP.

Media Player Classic De asemenea, vă permite să încărcați subtitrari, ceea ce crește semnificativ funcționalitatea acestuia. Software-ul este disponibil în poloneză. Cu toate acestea, meniul este convenabil ușor de utilizat și are doar opțiuni de bază. Deci, nu ar trebui să provoace chiar și utilizatorii cei mai puțin experimentați. Pentru a reda un film în format RMVB, trebuie să instalați pachetul menționat și după ce ați pornit Media Player Classic, selectați Deschidere și căutați fișierul care vă interesează.

Recomandat
Lasă Un Comentariu