Principal » Internet » Program pentru procesarea și editarea fotografiilor - Ce alegeți?

Program pentru procesarea și editarea fotografiilor - Ce alegeți?

Internet : Program pentru procesarea și editarea fotografiilor - Ce alegeți?

Am făcut câteva sute de fotografii în vacanță, dar majoritatea au un Feler? Lipsa de concentrare, culori slabe, "campion al celui de-al doilea plan " etc.? Din fericire, putem găsi un program grafic avansat pe care îl puteți face o carte poștală frumoasă din fotografiile obișnuite. Să cunoaștem una dintre cele mai interesante propuneri.
Dacă căutăm un instrument cu adevărat avansat, dar nu avem nevoie de o combinație, cum ar fi Photoshop, ar trebui să acordăm atenție programului Ulead fotoimpact x3 Disponibil în versiunea de încercare (proces). Acesta este un set de programe și instrumente utile și foarte extinse pentru editarea și crearea de grafică și editare foto. Deși producătorul furnizează instrumentul în versiunea de testare, dar vă permite să verificați toate funcțiile programului, în timp ce versiunea completă fără restricții nu este rutieră și oferă oportunități uriașe pentru utilizatorii novice care au înființat primii pași în editare și designeri grafici avansați cu cerințe ridicate.

Cu un pachet Ulead fotoimpact x3 putem modifica nu numai fotografiile de vacanță sau evenimente de familie, dar, de asemenea, pentru a proiecta coperta unui meniu film CD sau DVD, apoi se transferă proiectul terminat la modulul numit Ulead DVD MovieFactory și VideoStudio. Cu acest program, editați fotografii, vom crea un spectacol de diapozitive, iar apoi vom înregistra totul pe disc, vom crea un meniu și o acoperire - un instrument complet. Ar trebui să menționați accesul la șabloane, calendare sau cărți de vizită gata făcute. În plus, în versiunea completă a pachetului Ulead PhotoImpact intră în programul Painter Essentials - principala sarcină a acestui add-on este pictura digitala, de exemplu, prin intermediul unor tablete grafice, care se va face în mod semnificativ și de a facilita editare foto.
programare oferă o mulțime de funcții diferite, care, la rândul său, poate la început un pic să împiedice serviciul cu utilizatorii mai avansați, dar după un antrenament pentru toată lumea scurt, este capabil să descopere toate funcțiile și add-on-uri, și există într-adevăr o mulțime. Au existat astfel de instrumente cum ar fi reducerea efectului de ochi roșii, îndepărtarea zgomotului, netezirea marginilor sau corectarea automată a culorilor și albă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu