Principal » Internet » Program pentru înregistrarea desktopului - Ce să alegeți?

Program pentru înregistrarea desktopului - Ce să alegeți?

Internet : Program pentru înregistrarea desktopului - Ce să alegeți?

Se întâmplă adesea că vrem să explicăm ceva unui prieten sau unei familii, dar nu putem descrie cu cuvintele. Cel mai bine este să-l arătați, dar cum să o faceți la distanță? Este ușor - înregistrați doar desktop-ul. Programul Hypercam a fost utilizat în acest scop.


Program Hypercam Aceasta este soluția perfectă pentru cei care doresc să își înregistreze lucrarea pe computer și apoi să o arate altora sub forma unui ghid sau instrucțiuni. Dacă vrem să explicăm cuiva să facă ceva pas cu pas, este mai bine să-l arătați. Programul vă permite să înregistrați întreaga imagine sau doar partea sa selectată. Interesant, programul poate folosi, de asemenea, pentru a ne înregistra progresul în joc. Aplicația funcționează practic cu toate sistemele, adică. Soluții Windows 8, 7, Vista și Vista 64 biți - XP și Windows 2000.


Suportul programului este extrem de simplu, iar programul în sine are un spațiu foarte mic și nu consumă o cantitate mare de resurse de sistem. Filmul Wey Hypercam Acesta poate fi transferat în format AVI, care este unul dintre cele mai populare - atât un computer, cât și mai multe dispozitive mobile sau televizoare cu o ieșire USB Citiți-o. Să verificăm cum funcționează hypercam.


După descărcarea și instalarea programului, începem - o fereastră mică va apărea după un timp. Este adevărat că limbajul polonez al interfeței lipsește, dar mastering toate funcțiile durează câteva momente.În primul rând, putem alege o bucată de desktop pe care vrem să o înregistrăm. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Selectați regiunea, și apoi selectați fragmentul desktop selectat cu mouse-ul. Apoi putem seta parametrii imaginii înregistrate. În acest scop, mergem la fila Fișier AVI Și alegem, printre altele, locația țintă a fișierului film, numărul de cadre, de calitate etc.Pentru a începe înregistrarea, tot ce trebuie să faceți este să apăsați Începeți REC.

Recomandat
Lasă Un Comentariu