Principal » Internet » Programul Karaoke

Programul Karaoke

Internet : Programul Karaoke

Unii iubesc să asculte muzică, în timp ce alții cântă, deci merită echipat cu un program adecvat care va reconcilia ambele aceste nevoi. Să verificăm cum programul karaoke alege să aibă un timp minunat cu prietenii tăi și singur în camera ta.
Dacă căutăm un simplu de utilizat și, cel mai important, aplicații gratuite care ne vor oferi ore lungi de distracție deosebită cu melodiile dvs. preferate, merită interesată de program Carafun. Acest lucru este, bineînțeles, o aplicație complet gratuită creată în principal pentru fanii karaoke ai celor avansați, cît și începători care își pun doar "primii pași" în cântând.
Program Carafun Oferă acces la un extensiv de fișiere Karaoke, care, pe lângă formatul implicit KFN, se ocupă de asemenea, m.în. cu penalități, CDG, KOK, LRC, MP3, OGG, MID, AVI și MPEG. Programul oferă, printre altele, suport pentru două dispozitive de ieșire, astfel încât melodia selectată să poată fi redată atât pe ecranul computerului, cât și pe exemplu. Projektor, care poate fi verificată în timpul petrecerilor mari, cu o duzină de prieteni sau de familii. În plus, programul oferă un mod special de formare pentru adepții karaoke începători.

Interesant, programul Carafun Utilizează tehnologia DirectX pentru a genera grafică tridimensională în timpul distracției. Utilizatorul poate utiliza, de asemenea, numeroase opțiuni editoriale și poate adăuga diferite efecte asupra propriului cântec, de ex. ecou. Programul vă permite să creați liste de redare extinse cu melodii Karaoke, precum și să economisiți setările, deci nu trebuie să pierdeți timpul pentru controlul continuu al programului - doar porniți o dată și bucurați-vă de un timp bun pentru multe ore. Programul este foarte ușor de utilizat, iar interfața poloneză va ajuta chiar începători în stabilirea tuturor opțiunilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu